at 5:42 pm: Gepubliceerd door .

Kids Welkom verwelkomt deze keer Tia, haar man Gerry en zoontje Tino, die in oktober 2010 naar Turkije trokken. Lees hier hun verhaal!

De clubformule van het hotel leek hen bijzonderlijk interessant en de faciliteiten voor hun zoontje liet het koppel toe ook zelf te ontspannen. Het Amara Dolce Vita, in de baai van Tekirova (Turkije) biedt verschillende All In formules, sport en ontspanning inbegrepen. De gelegenheid om dit hotel aan te bevelen, want ze werd door een familie met 3 personen voor jullie uitgetest.

foto1.jpg

Restaurant voor families met kinderen

Voor het middageten (tussen 12u00 en 13u00) of het avondeten (tussen 18u00 en 19u00) raden wij het kidsrestaurant aan (zitplaatsen voor 40 à 50 kinderen). Er is een buffet: salades (verschillende soorten groenten: geraspte wortelen, sla, komkommer, tomaten), pasta met of zonder saus, frietjes, gegrild vlees, een dessertenbuffet (cake, lokale gebakjes, ijs) en vers fruit.  Er is ook keuze uit verschillende dranken : water, limonade, fruitsap… Tino, de 5-jarige zoon van Tia, vond de keuken erg lekker, vooral de gozeleme (uitgesproken als gueuzelémé) : een soort van gevulde pannenkoeken met kaas of met gehakt en peterselie.  

 Luxeverblijf

In dit vijfsterrenhotel is elke kamer voorzien van een badkamer (met haardroger, bad en douche), tapijt of tegels, airco, telefoon, satelliet-tv, dvd-lezer, mini-bar (gratis), het nodige om koffie en thee te maken, een safe (gratis) en een balkon.  

foto2.jpg

De Kids Welkom troeven: de Mini-Club !

Kinderen entertainen gebeurt op een zeer professionele manier: de animators spreken Engels, Russisch en Duits. Hun vriendelijkheid en beschikbaarheid zorgen voor een goed contact met de kinderen, ook al spreken ze geen van deze talen. Dagelijkse activiteiten zijn: knutselen met pluimen, boetseerklei, pottenbakken, schilderen op kledingstukken, grime, enzovoort.  

Uren : doorlopend van 10u00 tot 17u00. Facultatief : de mini-club is eveneens geopend van 21u00 tot 22u30.

Van bij aankomst in de mini-club krijgt je kind een armbandje met het kamernummer en de naam van de ouders erop. De mini-club is heel netjes, wordt tweemaal per dag gekuist en nog eens ‘s avonds.

Prijs van deze service : inbegrepen in de prijs.  

Verrassing !

Achter de mini-club bevindt zich een betalende mini-kermis met lunapark, botsauto’s, een springkasteel, trampoline… 

Gratis sport & ontspanning:

4 zoetwaterzwembaden (waarvan 1 waterpark), 1 zoutwaterzwembad, kinderplonsbad, terras.

Betalend : tennis, paardrijden, PlayStation, bowling, biljart, videospelletjes, wellnesscentrum met (verwarmd) overdekt zoetwaterzwembad, massages en lichaams- en gezichtsverzorgingen. Op het strand : waterski, parachute, jet-ski, banana, zeil- en duiklessen, duikschool.

Praktische info

Gratis verblijf voor 1ste kind (2-12) en 2de kind (2-6) met 2 volwassenen. Korting voor 2de kind (7-12) met 2 volwassenen.

De aanbevolen formule van Tia wordt aangeboden door JetAir. Klik hier.

Samengevat:

Turkije, Antalya, Hotel Amara Dolce Vita

Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.