at 1:52 pm: Gepubliceerd door .

In maart organiseerde Véronique, een van onze vriendinnen, een verjaardagsfeestje voor haar zoontje van 6 bij Little Gym. Een geweldige ervaring voor deze voormalige animatrice en sportmonitrice, die reeds tal van locaties testte om verjaardagsfeestjes te geven. Een aanrader, dus!

Sportieve animatie
Little gym biedt 2 uur aan spelletjes, turnen en psychomotoriek in een kleurrijke en veilige zaal (het is de zaal waarin ook de andere dagen van de week de Little Gym “lessen” gegeven worden). We ontdekken het concept van Little Gym, namelijk de muziek die de activiteiten voortdurend begeleidt en die het tempo van de activiteit bepaalt… Er zit veel ritme in en het steekt goed in elkaar, met maar weinig dode momenten. De kinderen weten waar ze aan toe zijn tijdens de twee uur durende activiteit.

Professioneel en plezierig!
De activiteiten zijn ludiek, kleurrijk, gevarieerd en zeer toegankelijk voor de kinderen. Kijk maar eens naar het plezier dat ze hebben op de foto’s! Wat kunnen we ten slotte zeggen over de animators, die voornamelijk uit studenten bestaan? Enthousiast, goedlachs, geduldig en competent.

littlegym1.jpg

De «Kids Welkom» troeven:
De kinderen zijn van het begin tot het einde in handen van de animators, of ze nu in de zaal spelen of hun stuk taart eten of kaarsjes uitblazen… De kinderen vonden het een “supergeniale verjaardag”! Thomas was in de wolken.

littlegym2.jpg

De «Ouders Welkom» troeven:
Wat vooral leuk is, je doet er alsof je thuis bent. We maakten er een “ouders welkom” verjaardagsfeestje van, omdat de uitgenodigde kinderen uit alle Brusselse gemeenten kwamen en we ze bij het feestje wilden betrekken. We brachten champagne mee, taartjes… De sfeer was echt super! En maak je vooral geen zorgen, want je kan de kleine sportievelingen in het oog houden door de grote vensters.

littlegym3.jpg

Info en prijs:
Het enige nadeel, het is redelijk duur: 250 euro voor 2 uur met 24 kinderen. Sapjes, frisdranken en koffie, versiering en animatie inbegrepen. Maximum 24 vrienden (wij hielden het bij 19).

The Little Gym® Waver, Avenue Lavoisier, 16B, 1300 Waver. Tel. 010 68 19 69. E-mail : wavre@thelittlegym.be.

Little Gym bestaat ook in Namen, Waterloo, Wezembeek, Ukkel, Wilrijk en Brasschaat.

De site.

Samengevat:

aanrader.jpg


Bedankt Véronique, Jo en Thomas !

Gecategoriseerd in :, , , , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.