at 8:55 pm: Gepubliceerd door .

Als we zeggen dat ons concept “Kids Welkom’ (en overtuigde ouders) een trend is…

Smaak ontwikkelen bij de jongsten onder ons is een evidente missie geworden, ook voor steeds meer ouders, waaronder ongetwijfeld een pak van onze lezeressen. De kwaliteit van de producten, voedselcontrole, lokaal eten, slow food, bioproducten… dit zijn de concepten die in zijn en die wij proberen te belichten op Kids Welkom.

Getest door de baby’s

Hieronder vind je een recente video van het babyvoedingsmerk Olvarit : de baby’s worden uitgenodigd in een sterrenrestaurant (De Pastorie in Lichtaart). Chef Carl Wens ontwierp 2 gerechtjes op basis van Olvarit Ingredient, waar de baby’s zich te goed aan mochten doen. Het diner werd gefilmd en leverde unieke tafereeltjes op.De reclameagentschappen hebben het alvast goed begrepen, baby’s verdienen het meer dan ooit dat we met zorg uitkiezen wat er op hun bordje komt.

 

Een opmerking : onze kinderen waren net iets te groot om de potjes uit te testen en dus konden we ook niet naar hun mening peilen. En trouwens, als het mogelijk is en we voldoende tijd hebben geven we toch nog steeds de voorkeur aan vers bereide gerechtjes voor onze ukjes!

 

PS : Vriendinnen blogsters en jonge mama’s, als jullie iets te delen hebben, aarzel niet om mij een mailtje te sturen op ingrid@kidswelkom.com

Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.