at 8:14 am: Gepubliceerd door .

poster_rm.pngOp zondag 4 maart 2012 gaat in de Stadshallen van Brugge de 27ste editie door van Reismarkt, een evenement vóór mensen die graag reizen dóór mensen die graag reizen.

Reizigers delen ervaringen

‘Reizigers informeren reizigers’ is de formule van deze reisbeurs, die geen ‘salon’ is, maar een ontmoetingsplek en uitwisselingsplaats van informatie: 200 reizigers met ervaring informeren de bezoekers. Naast de mogelijkheid om je plannen en je vragen voor te leggen aan deze ervaringsdeskundigen, zijn er ook beeldreportages, interviews, workshops, lezingen en een reiscafé (met happy hour!).

Reizen met kinderen

Reismarkt biedt informatie over zowat de hele bereisde wereld. Een van de blikvangers in 2012 is ‘reizen met kinderen’. De andere thema’s dit jaar zijn ‘natuur en avontuur in Europa’ en ‘ver en betaalbaar reizen’.

Er is aandacht voor budgettips en de ervaren reizigers verklappen misschien wel hun favoriete eet-en slaapadressen. Verder zijn er infostanden van reisorganisaties tot en met reisboeken.

JongerenReismarkt

Voor jongeren die het reisvak nog moeten leren is er de JongerenReismarkt, die hen specifieke reisinformatie en -inspiratie aanreikt: over goedkoop reizen, liften, couchsurfen, vrijwilligerswerk, uitwisselingen, taalvakanties, kampen… De JongerenReismarkt neemt de volledige benedenzaal van de Stadshallen in en de toegang is gratis.

Een scherpe prijs-kwaliteitverhouding is een rode draad doorheen Reismarkt: de informatie is dan ook budgetgericht.

Praktische info

Reismarkt 2012
Stadshallen
Markt, Brugge

Zondag 4 maart van 10 tot 18 uur
Toegang: € 10; € 7 met kortingsbon; € 5 voor 26 – 30 jarigen
Jongeren t.e.m. 25 jaar gratis toegang!

3 euro korting met je kaart van de Gezinsbond

De site

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.