at 7:41 am: Gepubliceerd door .

En als we nu onze ouders eens mee op restaurant namen en in alle rust konden spelen? Het is ons nog steeds niet echt duidelijk wie er nu het meest geniet van de unieke formule van het Antwerpse restaurant SensUnik.

sensunik-anvers.jpg

Op de verdieping is er een speelzaal en een keuken voor de kinderen, terwijl de ouders van een intieme avond kunnen genieten zonder een babysitter te moeten zoeken.

Bij SensUnik beschikken ze over een ballenbad, een glijbaan, gezelschapsspellen, boeken en stripverhalen, knutselmateriaal, films, Playstation consoles en gerestaureeerde oude spelen. Kinderen kunnen er klimmen, lezen, tekenen of andere kinderen ontmoeten in de zaal waar ouders niet toegelaten zijn. Een animator houdt een oogje in het zeil.

Vroeger eten

Dagschotels zijn aan 10€ als je ze tussen 17u en 18u nuttigt, daarna kosten ze 15€ of kan je je keuze maken uit het menu.

Ludiek SensUnik

Alles is voorzien om je kostelijk te vermaken, maar als de kinderen absoluut bij de ouders willen blijven, kan je nog altijd « Ik zie wat jij niet ziet » spelen of je deugnieten uitleggen wie die twee mensen zijn die op het portret in de eetzaal voor volwassen staan…

Praktische info

SensUnik
Molenstraat 69 
2018 Antwerpen 
Tel: 03/216.00.66

Open 7/7

Maandag tot zaterdag van 12u tot 14u en van 17u tot 22u
Zondag van 12u tot 22u

De site

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.