at 9:01 pm: Gepubliceerd door .

Het leuke idee van Véronique en Jo

Deze keer is het de beurt aan Véronique en Jo hun leuke idee met ons te delen, zij trokken met de kinderen voor een weekend naar een ranch.

Hun verhaal:
“Samen met twee vriendinnen waren we al een tijdje op zoek naar een locatie om de verjaardagen van onze mannen te vieren. De avondjes uit, gastronomische weekends, welnessdagen en consoorten werden al gauw aan de kant geschoven, want we wilden absoluut onze kinderen in het avontuur betrekken! Uiteindelijk kozen we voor een weekend op een geweldige locatie: de Ranch Don Diego, in de buurt van Durbuy.”

ranch1.jpg

De ranch

De ranch, met een hotel en restaurant, is een echte topper. Sinds enkele jaren heeft een liefhebber van paarden, de far west en bizons het beheer in handen genomen. We brachten er twee ongelooflijke dagen door: wandelingen voor groot en klein te paard, een quad voor de grote en kleine mannen (zelfs Martin die drie jaar en een half is heeft enkele toertjes op de elektrische quad kunnen rijden), een parcours door de bomen, paint-ball, enzovoort.

ranch2.jpg

De  “Kids Welkom” troeven :

De ranch is totaal in harmonie met het Kids Welkom gegeven, er zijn activiteiten voor alle leeftijden, speeltuintjes verspreid over het domein en zelfs een speelruimte voor de allerkleinsten in het restaurant.

ranch3.jpg

… en de overtuigde ouders!

Zelfs de ouders hebben wat kunnen uitblazen, want een vriendelijke babysitter hield zich met onze kroost bezig (knutselen, kleuren en dergelijke) terwijl wij genoten van een wandeling van een uur met de buggy temidden van de prachtige landschappen rondom het domein. Een absolute aanrader!

België, Durbuy, ranch, paarden, hotel, quad, wandelen

Meer info

Ranch Don Diego
Chemin du Stade 3
6960 Champ de Harre
Tel. +32 86 43 00 04
Mail : info@ranchdondiego.com

De site

Gecategoriseerd in :, , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.