at 6:01 am: Gepubliceerd door .

Van 7 tot 10 maart  2013 opent Creativa, dé beurs voor creatieve vrijetijdsbesteding haar deuren, en van 8 tot 10 maart 2013 komen daar nog Made in Asia en de Formidabele Beurs van het Stripverhaal bij.

creativa.jpg

Creativa Kids

Creativa, dat is winkel, workshop én expo in één. Het salon verenigt professionals en hobbyisten. Demonstraties, kennismakingssessies en workshops, gaande van glasschilderen, tot zelfmaakmode en scrapbooking en er is voor elk wat wils. En ook de kleintjes worden niet vergeten, zij kunnen tijdens de nocturen, op zaterdag en zondag terecht op Creativa Kids, een ruimte van 1500 m² boordevol animaties en workshops op kindermaat, zoals pralines maken, naaien, graveren op glazen, cupcakes versieren, lolly’s maken en nog veel meer!

Mangafanaten, verenigt u!

Made In Asia, een kennismaking met de wereld van de manga. Gedurende twee dagen staat Paleis 8 van Brussels Expo in het teken van de Aziatische cultuur, de place to be voor managafanaten. Op het programma: videogames, workshops kalligrafie, kookcursussen…

Ontdek de stripwereld

De Formidabele beurs van het Stripverhaal, dit salon mikt op een jong publiek en wil hen op dynamische wijze laten kennis maken met de stripwereld. Zo’n 2000m2 biedt plaats aan kunstenaars, uitgevers, fanzines, strips en comics.

1 ticket = 3 salons

Weetje: één ticket = 3 salons. Een ticket voor Creativa biedt eveneens toegang tot het salon Made in Asia en tot de Formidabele Beurs van het Stripverhaal.

Praktische info

Openingsuren: van 10 tot 18 uur, nocturne op vrijdag van 19 tot 21 uur

Prijzen: volwassenen 11 euro (kortingsbon 1 euro op website), kinderen <6 jaar gratis, kinderen tot 12 jaar 5 euro

Brussels Epo (paleis 4 en 8)
Belgiëplein 1
1020 Brussel 

De site

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.