at 8:47 pm: Gepubliceerd door .

Kolonisten van Catan, Carcassonne of Risk, daar heeft iedereen ondertussen wel eens van gehoord, maar spellen als Puerto Rico, Hoogspanning of Pandemie zijn nog niet erg bekend onder de meesten. Daar kan verandering in komen door naar Zuiderspel 2013 te gaan.

Nederland, Eindhoven, spellenbeurs

Vijfde editie

Op maandag 1 april 2013, tweede paasdag, zal de vijfde editie plaatsvinden van Zuiderspel in het Klokgebouw te Eindhoven. Dat betekent vanaf 10u meer dan 1.500 m² spelplezier voor iedereen die de nieuwste bordspellen, kaartspellen, dobbelspellen en vele andere gezelschapspellen wil uitproberen.

Bezoekers kunnen meer dan 100 (waaronder vele nieuwe) spellen bekijken, uitproberen, spelen en natuurlijk kopen. Dé ideale daguitstap met je vrienden of voor de hele familie!

3 verschillende pleinen

Op Zuiderspel zal een drietal speciale pleinen ingericht worden. Dit zijn:

1. Themaplein: op dit plein vind je een afwisselende combinatie van diverse soorten spellen. De overeenkomst is dat zij allen te maken hebben met het thema “hout”.

2. Hot & Gespot Plein: op dit plein worden de meest populaire spellen van dit moment gedemonstreerd. De echte toppers: spellen die onlangs in de prijzen zijn gevallen, of die hoog in de meest actuele populariteitslijsten te vinden zijn.

3. Kinderplein: speciaal voor de kleinste bezoekers is er het Kinderplein. Dit is een apart gedeelte van de beurs met diverse stands bij elkaar die speciaal gericht zijn op spellen voor kinderen. Want ook voor deze doelgroep is er een groot aanbod aan spellen: leuk, leerzaam, grappig, uitdagend… Het kinderplein is dus de place-to-be voor onze jongste bezoekers. Zowel ouders als hun kinderen vinden hier spellen die geen uitleg behoeven.

Toernooien

Dit jaar zijn er ook toernooien op Zuiderspel, zoals het Nederlands Kampioenschap Kolonisten van Catan en de finale van het Nederlands Kampioenschap 7 Wonders.

Prijzen

Kinderen tot 4 jaar gratis

Kinderen 4 t/m 12 jaar €2,50 

Vanaf 12 jaar € 6 euro

Praktische info

Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven

De site

Gecategoriseerd in :, , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.