at 8:17 pm: Gepubliceerd door .

jippie.jpgDe reiskriebels hebben Kids Welkom in hun macht, want deze keer stellen we weer een nieuwe reisgids voor! Voor reislustige kids is er nu de Wat & Hoe Kids van Jippie, een unieke combinatie van een reis- en taalgids, speciaal voor kinderen. Vol spelletjes, raadsels, grapjes, die het reizen voor kinderen nóg leuker en spannender maken dan het al is.

Jippie naar Spanje!

De Wat & Hoe Taal- en Reisgidsen zijn al tientallen jaren onontbeerlijk voor de volwassen vakantieganger. En nu hoeven ook de kinderen niet meer zonder. In het nieuwe deel van Wat & Hoe Kids: Jippie naar Spanje! gaat Jippie met zijn vriendje en vriendinnetje op reis naar Spanje en maakt daar allemaal spannende avonturen mee. Ook vertelt Jippie in het boek wat er in Spanje allemaal te zien is, wat voor gewoontes de mensen hebben en welke plekken er cool zijn voor kinderen. Maar het allerleukste is dat Jippie uitlegt hoe kinderen zelf iets in het Spaans kunnen zeggen. Zo kunnen kinderen straks zelf hun tapas bestellen!

Dé gids voor kids! 

De Jippie-boeken zijn speciaal bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar en samengesteld door leerkrachten die goed bekend zijn met die doelgroep. Iedere gids staat vol spelletjes, raadsels, (taal)grapjes en op de leeftijd afgestemde vertaalzinnen. Zo gaan kinderen met nóg meer plezier op vakantie.

In de reeks verschenen eerder: Jippie naar Frankrijk!, Jippie naar Italië!, Jippie Vakantievriendenboek en Jippie Vakantiereporter. Voor 2014 staat Jippie naar Duitsland! op het programma.

Prijs Jippie naar Spanje: 12,95 euro

Meer info vind je op www.jippieopreis.nl

Gecategoriseerd in :, , , , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

1 reactie