at 9:22 am: Gepubliceerd door .

Samsonite heeft zopas een splinternieuwe collectie en samenwerking gelanceerd: Disney By Samsonite! Deze samenwerking combineert de magische Disneywereld met de state-of-the-art van Samsonite. Het is een reeks van reiskoffers en boekentassen. De collectie is vooral op kids gericht is maar zijn er ook meer gesofisticeerde koffers en tassen voor volwassenen.

Planes

De collectie wordt gelanceerd met de Disney Planes tassen samen met de première van de film ‘Planes: Fire & Rescue’.

disney-samsonite.jpg

Daarnaast worden boekentassen en andere spullen voor kinderen versierd met Mickey & Minnie Mouse, de betoverende Disney Prinsessen, de lieve Tinkerbel, de schalkse Disney/Pixar Cars, de avontuurlijke Disney Planes, de vrolijke Violetta en Marvel’s Spider-Man en de immer populaire Avengers.

Brussels Airport 
 
De eerste plaats waar de collectie te verkijgen zal zijn, is op Brussels Airport in een exclusieve pop-up store van Disney en de Samsonite winkels op Brussels Airport.  Neem jij binnenkort het vliegtuig richting warme landen met je kids? Ga dan zeker eens langs in de pop-up stores én op de Photo Boot voor leuke animatie! De Disney Photo Boot zal nog ieder weekend tot en met 16 augustus te vinden zijn in de Topaze zone, net na de veiligheidscontrolen op Pier A.

planes.jpg

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.