at 9:08 pm: Gepubliceerd door .

Ook in de kerstvakantie pakt Attractiepark Toverland weer flink uit. Twee weken lang kunnen bezoekers genieten van een prachtig winterlandschap met versierde pleinen en duizenden lichtjes. De winterse sfeer bereikt zijn piek tijdens drie magische winteravonden. De tirolerband, het gospelkoor, de Laserman show en de vele winterse lekkernijen zorgen voor een onvergetelijke avond uit voor het hele gezin.   

MagischeWinterweken.jpg

Magische winterweken

Van 20 december tot en met 4 januari organiseert Attractiepark Toverland de Magische Winterweken. Op het Winterplein in de Magic Forest vind je het atelier van Archibaldus, de toverstafmaker. Elke dag helpt hij de bezoekers ontdekken welke toverstaf het beste bij ze past. Op het plein kun je ook genieten van warme chocolademelk met slagroom, erwtensoep, warme wafels en andere lekkernijen. De spectaculaire Laserman show, die dagelijks om 17.00 uur te zien is, is de ideale afsluiter van een winters dagje Toverland. Bekijk hier alvast een voorproefje!

Nieuw tijdens de kerstvakantie

Nieuw dit jaar is het Magische Winterhuis. In dit huis worden je winterse toverkrachten op de proef gesteld. Kun jij de ijsprinses laten ontwaken of de Kerstman laten zingen? Echte tovenaars kunnen het zelfs laten sneeuwen.

Tijdens de Magische Winterweken zijn naast het Land van Toos ook de attracties in de Magic Forest en het Troy-gebied geopend. De Magische Vallei is echter gesloten.

Magische Winteravonden

Op 28, 29 en 30 december is Toverland geopend tot 22.00 uur. In het Land van Toos word je warm ontvangen door gospel gezang. En met oude ambachten, zoals houtsnijden, glasblazen en kaarsen maken, kom je in de Magic Forest met zijn vrolijke Tirolerband helemaal in de wintersportsfeer. 

Kies jij ervoor om toch het donker in te gaan en een ritje te wagen in Troy? Warm je handen dan nog even bij het kampvuur en luister naar het Charles Dickens koor, voordat je weer een ritje waagt!

Praktische info

Kijk voor het complete programma tijdens de kerstvakantie, openingstijden en tickets op www.toverland.nl/kerstvakantie

Tip

Koop je toegangstickets online met korting!

Attractiepark Toverland beste attractiepark van 2014 

Attractiepark Toverland werd onlangs ook uitgeroepen tot het best gewaardeerde attractiepark van Nederland! Bezoekers van Zoover waarderen Toverland gemiddeld met een 8,6! Daarmee wint Toverland de Zoover Award voor beste attractiepark 2014. 

Lees meer

Vorig jaar bezochten we Toverland reeds, weliswaar in de zomer. Lees hier onze belevenissen!

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.