at 9:58 pm: Gepubliceerd door .

babelutfestival.pngTheater De Spiegel organiseert samen met Musica – Impulscentrum voor Muziek en Provinciaal Domein Dommelhof voor de vierde keer het Babelut Festival! Dit kunstenfestival voor de allerkleinsten (0 tot 4 jaar) vindt plaats van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juni in Neerpelt. Je kan er drie dagen lang voorstellingen bijwonen, meedoen aan workshops, of gewoon gaan spelen.

Kunst op maat van kleine mensjes

Een klassiek concert of theatervoorstelling bijwonen is vaak niet evident voor de allerkleinsten. Tijdens Babelut Festival zijn ze echter de eregasten tijdens voorstellingen die helemaal op hun maat ontwikkeld werden. Ze mogen ongeremd en met al hun zintuigen reageren op alles wat ze horen en zien.

Babelut Festival brengt het allerbeste dat er internationaal gecreëerd wordt op maat van de allerkleinsten samen. Hierin schuilt de uniciteit en sterkte van Babelut Festival. Het gaat om kwalitatief hoogstaande voorstellingen, telkens met een focus op muziek, theater en klank, afkomstig uit heel Europa. Er staan artiesten en gezelschappen uit o.a. Duitsland, Portugal, Frankrijk, Nederland, Italië en Polen op het programma.

Naast de voorstellingen zijn er ook workshops waarin de 0- tot en met 4-jarigen, samen met hun (groot)ouders zelf aan de slag gaan en alle zintuigen worden geprikkeld. Tussen de voorstellingen en workshops in kunnen de kinderen zich uitleven tijdens vrije spelmomenten, met muzikale sculpturen en een heuse muziekspeeltuin.

Via de website van het festival kan je het hele programma ontdekken en alle praktische informatie vinden. Je kan zoeken op dag en op leeftijd via het menu of alle voorstellingen, workshops en spelmomenten ontdekken.

Praktische info

Tickets reserveren kan bij Provinciaal Domein Dommelhof op het nummer +32 (0)11 80 50 02

 

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.