at 10:22 am: Gepubliceerd door .

Ben je nog op zoek naar leuke activiteiten deze zomer? De provincie Antwerpen heeft een stevig uitgebouwd zomeraanbod. Zowel rustzoekers als actiehelden vinden er hun ding in.

Zomeraanbod

Het aanbod aan activiteiten vind je op http://www.toerendetoerist.be/zomeraanbod/, je kan zoeken op datum of locatie, maar wat vast staat is dat er elke dag van de zomervakantie wel iets te doen is in Antwerpen. Maak je keuze!

De Toerende Toerist

Van 14 juli tem 15 augustus komt Zhao Dandan uit China de provincie Antwerpen ontdekken en berichten over alle zomerse activiteiten die hier te beleven zijn deze zomer op haar blog.  Zhao Dandan is een 22-jarige studente vertaler-tolk uit Shanghai die nog nooit in Europa was. Bij België denkt ze aan chocolade en Smurfen. En Antwerpen, is dat niet de stad van mode en diamant?

dandan.jpg

Dandan zal o.a. koken met bloemen, een geocache spel doen rond de film Welp, spoorfietsen, wandelen in de Zuidrand, sterren kijken, pitkamperen, vlotkamperen, een gegidste wandeling maken door de rozentuinen van Mechelen etc. Ze gaat zelfs feesten op Tomorrowland. Kortom, ze test 35 activiteiten uit voor jong en oud, actieve en rustigere activiteiten.

Slapen doet ze bij mensen thuis. Bij jou misschien? Is ze bij jou in de buurt en heb je een bed vrij, laat het weten. Wie weet logeert Zhao Dandan een nacht bij jou thuis.

Gecategoriseerd in :, , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.