at 9:29 pm: Gepubliceerd door .

Op Gentopia, de Gentse Feesten zone voor kinderen in het Zuidpark, brengen Mama en Papa je in avant-première ‘Wilde dolfijnen langs je benen’ voor kleine en grote kinderen. Het prentenboek zelf verschijnt dit najaar. Mama en Papa vertellen voor kinderen van 4+ en laten ook mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, tantes, nonkels, juffen en meesters meegenieten. Ook voor de kleinsten wordt het gezellig en avontuurlijk op de Gentse Feesten.

Het verhaal

‘Wilde dolfijnen langs je benen‘ speelt zich af in een dolfijnencentrum in Australië. Wilde dolfijnen komen er tot aan het strand wanneer zij willen.  Mama en Papa nemen de kinderen mee op hun ontdekkingstocht in het dolfijnencentrum. Mama heeft hoge verwachtingen en wil elke dag die ene speciale dolfijn Shredder zien. Een andere dolfijn, Levy, komt zomaar langs Papa’s benen zwemmen. Maar waar is Shredder deze zomer? Breng je vrienden en familie mee en duik in het verhaal…

Gent, Gentse Feesten, Gentopia

Tekst en illustraties van…

Joke de Vreeze, auteur en Mama in deze nieuwe verhalenreeks is mama van 2 jongens. Mama houdt van vertellen, van kinderen, van reizen. Reizen in het echt en reizen in je hoofd.

Alleen had Mama dit natuurlijk nooit gekund. De veelbelovende jonge illustrator is ook een Gentse mama, Anna De Palmenaer.

Praktische info

Voorleesmomenten op het Plansjee tijdens Gentopia, de feestenzone voor kinderen in het Zuidpark op:

 Woensdag 22/07: 14.30 u.
 Donderdag 23/07: 14.30 u.
 Zaterdag 25/07: 18.00 u.

Meer info:  www.verhaaltjesvanjullie.be

Gecategoriseerd in :, , , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.