at 8:32 am: Gepubliceerd door .

Dit jaar ruimt Herfstkriebels in Bokrijk plaats voor een nog avontuurlijker, speelser en ondeugender familie-evenement tijdens de herfstvakantie: Kattekwaad is een tweedaags evenement voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar waar thematische en authentieke beleving centraal staat: liveacts, doe-activiteiten en entertainment op kindermaat. En dat alles in het groene kader van het Openluchtmuseum Bokrijk in Genk. Ideaal om nog één keer goed te ravotten voor het winter wordt!  

GREAT CAT…NO RULES! 

Op 1 en 2 november is Sotiz de baas in Bokrijk! Hij spoort de kinderen aan om hun fantasie, creativiteit en zin voor avontuur de vrije loop te laten en zo een verwonderlijke dag vol dolle pret te beleven.

Hij heeft 3 verrassende speur- en ontdekkingstochten uitgestippeld:
   
1. Het enige echte Kattekwaadparcours

De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven en deelnemen aan activiteiten als “Muurtje pimpen” (lees: graffiti spuiten, yeah!); “Flashfight”, ofte een flitsend snel laserspel!; het “Willem Tell-spel”: katapult- en boogschieten, voor wie durft!; “Fraai Lawaai”, kabaal maken mag!; “Stoere toeren”, met andere woorden een hindernissenparcours, niet voor watjes! en “Belleketrek”, maar in estafettevorm, dus niet zo makkelijk als je denkt!

Aanbevolen leeftijd voor het Kattekwaad parcours: + 8 jaar     

2. De Kattekwaad talentenroute

Op deze route stelt Sotiz zijn favoriete artiesten voor; drie verrassende en knotsgekke acts, net zo ondeugend als de zwarte kater zelf. Hij verklapt de artiesten nu nog niet, maar de bezoeker mag zich verwachten aan een flinke dosis muziek, magie en halsbrekende acrobatentoeren.    
  
3. Het straffe verhalenpad van Sotiz

De favoriete hobby van Sotiz? Kattenkwaad uithalen met zijn dierenvriendjes! Maar dat is buiten de griezelige, oude tovenaar Lynch gerekend. Hij heeft het helemaal gehad met de fratsen van Sotiz en zijn kompanen. Daarom verkleint en versteent Lynch alle dieren in het bos. Bijna allemaal… behalve Sotiz en enkele vriendjes! Sotiz verkeert in groot gevaar! Hij vraagt alle bezoekers mee te helpen zoeken naar de geheime toverformule om Lynch voor eeuwig en altijd uit het domein te verbannen. Het straffe verhalenpad bestaat uit vijf haltes en elk verhaal brengt de bezoeker weer een stapje dichter bij de oplossing!     

Nog méér Kattekwaad!

Naast de drie routes heeft Sotiz nog meer bijzondere activiteiten in petto in de Oude Stad en HANGAR58 met o.a. een optreden van de Ghostrockers en het bezoek van Lotje, het nieuwsgierige heksje.   

Praktische info  

Zondag 1 en maandag 2 november 2015 tijdens de herfstvakantie

Van 10u – 18u (kassa sluit om 17.00u)

Tickets online via https://www.kattekwaad.nu/ of aan de kassa: volwassene: € 12, Kinderen (vanaf 3 t.e.m. 12 jaar): € 10 Online korting tot en met woensdag 29/10:  >> € 2,50 korting per ticket >> Voordelig familieticket € 29 per ticket (= 2 volwassenen + 2 kinderen) 

Domein Bokrijk
Herkenrodeplein 1
Genk (toegang via kassa’s Bokrijk bij P2 evenementen)  

Meer info op www.kattekwaad.nu  

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.