at 8:21 am: Gepubliceerd door .

Vanaf 20 november opent Sinterklaas de deuren van zijn Sinterklaasfabriek om alle kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen! Samen met de pieten werken ze een dagje mee om alles tijdig in orde te krijgen voor zijn verjaardag. Ga jij ook een kijkje nemen?

sintfabriek.jpg

Voor ieder wat wils

Er zijn vele uitdagingen om aan te gaan in de Sinterklaasfabriek. Je krijgt een opleiding om over daken te lopen en in schouwen te klimmen. Circuspiet leert je de kneepjes van het vak om een echte acrobaatpiet te worden. Na wat oefenen, steel je samen de show in de Circus Arena. Of wat dacht je van de grote pakjesbeklimming, echt iets voor durvers! Wie weet word jij kampioen in het pakjes werpen? Of test je gewoon liever al het speelgoed zelf uit? Dan kan je je uitleven met pijl en boog, stokken vangen, klauteren op de reuze grote springkastelen en nog zoveel meer.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een echt smulmonstertje bent. Dan kan je je kookkunsten tonen in de keuken van Sinterklaas! Samen met Conchita maak je de heerlijkste marsepein en andere lekkernijen. Smulpiet kennende, smul je je buikje rond.

zaal.jpg

Natuurlijk denkt Sinterklaas ook aan de allerkleinsten. Een leuke speelhoek met ballenbad, glijbaantjes, springkastelen en een grimeurpiet voor leuke snoetjes, dit alles en zoveel meer zal deze dag onvergetelijk maken!

centrale.jpg

 

 

Praktische info

De Centrale
Marktplein 17
3550 Heusden-Zolder

Tickets kosten 16,50 euro (kinderen onder de 2 jaar gratis)

De site: http://www.sinterklaasfabriek.be

Gecategoriseerd in :, , , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.