at 8:47 am: Gepubliceerd door .

Worden je kinderen te groot om hun verjaardag in een binnenspeeltuin te vieren? Wil je niet bowlen, schaatsen of het feestje thuis geven terwijl het buiten mooi weer is? Dan is Facetheaction dé oplossing. Fans van lasershooting, pijl-en-boogspelen of een heuse gsp-stadspel, maak jullie alvast klaar voor een actieve verjaardag met je (al wat grotere) vrienden!

fta.png

De mogelijkheden

Facetheaction is gespecialiseerd in spectaculair en uniek spelmateriaal! Er zijn 3 verschillende producten die je voor een verjaardagsfeestje kunt huren: lasergeweren, een pijl-en-boogspel of een gps-stadsspel…

Lasergame

Een lasergame is een toffe activiteit voor iedereen van 7 tot 99 jaar. En het grote voordeel? Je kan deze lasershooting sets huren en spelen op eigen locatie, bijvoorbeeld in een bos, park, tuin of sporthal! Tips over loaties vind je ook op de site. Lasershooting  is een soort elektronisch tikkertje, spelers proberen elkaar te raken en uit te schakelen met een lasergeweer. Uiteraard is het een volledig veilig spel.

facetheaction,verjaardagsfeest,lasergame,pijl-en-boog,gps-spel

Huur een koffer met 8 geweren in en speel heel de dag je favoriet computerspel na! Voor €50 krijgen de huurders 8 geweren mee waarmee je 5 uur lang kan spelen! Je kan de koffers reserveren via de website www.lazertag.be en ophalen in één van de 5 verhuurpunten: Merelbeke (Gent), Merksem (Antwerpen), Herent (Leuven), Hasselt en Beerse (Turnhout). Is dit je te ver? Dan kan je ook laten leveren bij je thuis voor €30 (maximum 3 sets).

Pijl-en-boogspel

Wil je het nog wat origineler? Speel dan paintball met pijl en boog! Een nieuw experimenteel concept dat pas vorig jaar in het voorjaar gelanceerd werd. Je verbruikt geen verfkogels, maar voelt de pijl toch aankomen. Zowel de pijlen als de bogen zijn aangepast; zo hebben de pijlen een bolle zachte punt zodat deze veilig zijn om mee te schieten op elkaar. Je krijgt net zoals paintball ook maskers om je gezicht te beschermen. Dat maakt van dit pijl-en-boogspel een goedkope, natuurvriendelijke en spannende activiteit. Een zandvlakte of voetbalveld zijn geschikte speelvelden. Speel echter nooit in een dicht bos, want dan raak je alle pijlen kwijt. Dit pijl en boog spel is een geschikte activiteit voor spelers vanaf 14 jaar. heb je enthousiaste jongere spelers? Bekijk dan de spelconcepten op de site.

facetheaction,verjaardagsfeest,lasergame,pijl-en-boog,gps-spel

Je kan de pijl-en-boogsets reserveren via de website www.pijlenboogspel.be. Het spel is beschikbaar vanaf 80 euro. Hiermee kunnen spellen gespeeld worden voor 6 tot 18 personen. Ophalen kan in één van de twee verhuurpunten in Vlaanderen: Herent en Hasselt. Lukt het je niet om tot daar te rijden? Geen probleem! Het spel kan ook opgestuurd worden! 

Zombie zombie

Ook aan de gsm-freaks werd gedacht! Facetheaction ontwikkelde het actieve en tactische gps-spel zelf en het kan in elke grote Belgische stad gespeeld worden (kijk op de site voor alle steden). Het concept is simpel: de stad wordt belaagd door zombies en je moet met jouw team hieraan ontsnappen. De gsm’s delen de deelnemers in in 2 categorieën; de helden en de zombies. Als held moet je in de stad allerlei sleutels verzamelen om je veilig te kunnen stellen in een bunker. De zombies proberen dit natuurlijk te verhinderen. Om de x aantal minuten krijgen de 2 personages elkaars positie te zien zodat ze hun jacht/ontsnapping kunnen plannen. De smartphones zijn bij het afhalen voldoende opgeladen voor 3 uur spelplezier. Wens je meer te spelen dan kun je ze extra opladen met de bijgeleverde lader. 

facetheaction,verjaardagsfeest,lasergame,pijl-en-boog,gps-spel

Het zombie zombie spel draait op smartphones. Deze smartphones kan je huren in Hasselt en Herent. Om een Zombie Zombie spel te kunnen spelen heeft u minstens 4 smartphones nodig. Elke smartphone kan aan een groepje gegeven worden van 2 à 4 man. Met 4 smartphones kun je dus een spel spelen voor 4 à 16 personen. 4 smartphones kosten momenteel 70 euro (tijdelijke actie)!

Afhaalpunten over heel Vlaanderen

FaceTheAction.be heeft afhaalpunten over heel Vlaanderen. Zo kunt u de lasergame afhalen in Herent (Leuven), Hasselt (Limburg), Merksem (Antwerpen), Beerse(Antwerpen) en Merelbeke (Gent).

Levering in België zijn ook mogelijk.

Meer info vind je op de site.

Gecategoriseerd in :, , , , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.