at 8:10 am: Gepubliceerd door .

Wat is leuker dan samen op ontdekkingstocht te trekken en je kind de wereld te laten zien? Een safari in Afrika is misschien net wat te ver, maar wist je dat LEGO DUPLO’s nieuwste collectie volledig in het teken staat van ‘Rond De Wereld?’ LEGO DUPLO is dan ook het perfecte cadeau voor kleine dierenvrienden die kennis willen maken met de walvissen op de Noordpool of avonturen beleven met de leeuwen en giraffen in Afrika. Je kan samen verhalen bedenken, dingen nabouwen, hen op hun eentje creatief laten spelen… Fantasie maakt alles mogelijk!

De wereld rond met Duplo
 
jonge dieren.jpg
 
Jonge Dieren
Met deze schattige dierenfiguren uit de LEGO DUPLO Rond de wereld-collectie kunnen kleine dierenvrienden via rollenspel hun vaardigheden ontwikkelen. Al spelend leren ze hoe de verschillende dierenbaby’s heten en waar ze in het wild leven.
Adviesprijs €9,99
 
 
 
 
Savannesavanne.jpg
Kleine dierenvrienden beleven uren speelplezier met het bedenken van avonturen op de Savanne! Er is van alles te ontdekken over de fascinerende dieren die hier leven. De boom, die je zelf moet bouwen, stimuleert de basis bouwvaardigheden en er kunnen allerlei verhalen mee worden bedacht.
Adviesprijs €19,99
 
 
 
 
jungle.jpg
 
Jungle
Deze set biedt jonge avonturiers talloze mogelijkheden om te spelen en leren: schatten jagen in een ruïne, dierenverhalen verzinnen, op safari gaan met de camera, een rondje maken in het vliegtuig met propeller die kan draaien of gewoon traditioneel bouwplezier beleven!
Adviesprijs €54,99
 
 
 
 
Rond de wereldrdw.jpg
Met deze speciale LEGO DUPLO Rond de wereld-set haal je een heleboel fascinerende diersoorten in huis! Kleine ontdekkingsreizigers kunnen met de boot en het vliegtuigje allerlei diersoorten in hun natuurlijke omgeving bestuderen.
Adviesprijs €109,99
 
 
 
 
Wedstrijd
 
KidsWelkom mag meevieren met de lancering van de nieuwe LEGO DUPLO Rond De Wereld-collectie, die het ideale cadeau zijn voor kleuters. Daarom schenken wij een Poolgebied speelset weg!
 

poolgebied.jpg

Kleine dierenvrienden zijn gek op deze makkelijk te bouwen Poolgebiedset. Met de hondenslee, de kajak en de iglo kunnen allerlei verhalen en avonturen worden bedacht en gespeeld. Er is zoveel te leren over deze hele bijzondere habitat en de mensen en dieren die erin wonen.
 
Wil jij de LEGO DUPLO Poolgebied speelset winnen? Geef dan het antwoord op volgende vraag: “Hoeveel speelsets telt de nieuwe collectie van LEGO DUPLO?” en stuur het samen met je naam en adres naar kidswelkom@gmail.com. De wedstrijd loopt van maandag 25 april tem vrijdag 29 april 2016 om middernacht. De winnaar krijgt zijn prijs thuis bezorgd. Veel succes! 
 

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

1 reactie