at 7:19 pm: Gepubliceerd door .

Ter gelegenheid van zijn 30ste verjaardag organiseert het Universitair Kinderziekenhuis Koningin Fabiola een 100% pret dag voor de kinderen. Het grote publiek, de patiënten en hun familie zullen zich die dag kunnen uitleven en hun creativiteit uitleven in een aantal knutselateliers, ze kunnen met hun favoriete knuffel naar het Knuffelziekenhuis voor een volledige check-up of nog, zich laten schminken en fotograferen.  Intussen kunnen hun ouders op koopjesjacht op de speciale ‘speelgoed’ rommelmarkt.  Wie durft, kan de chirurgische robot gaan uittesten onder het toeziend oog van de mensen van het operatiekwartier en, wie weet, schuilt er misschien wel een chirurg in jouw kleine spruit…?!

30.png

 

Kom samen met het personeel de 30ste verjaardag van het UKZKF vieren op zaterdag 28 mei tijdens het ‘Feest van het Kind’. Die dag staan er drie topmomenten op de affiche, voor jou en je kinderen, neven en nichtjes en andere petekinderen…

Programma

De feestdag begint met de officiële inhuldiging van het nieuwe openluchtspeelplein voor de kinderen die in het kinderziekenhuis zijn opgenomen. Deze speeltuin kreeg de naam ‘Lydia’s Ludo’ mee en kwam er met de financiële steun van de vereniging Kids’ Care.

Daarna is het tijd voor een workshop rond de chirurgische robot. Je maakt er kennis met deze nieuwste hightech aanwinst, waarmee het UKZKF pas het tweede ziekenhuis in Europa is dat met zo’n robot kan uitpakken. Het chirurgische team geeft graag tekst en uitleg bij de voordelen van deze robot voor de pediatrische chirurgie. Je mag hem ook zelf bedienen en je kind er mee aan het werk zien.

Om de dag in schoonheid af te sluiten, kan je met je kinderen naar een paar knutselateliers, op koopjesjacht op de rommelmarkt, met hun favoriete knuffel naar het Knuffelziekenhuis voor een volledige check-up of nog een miniconcert mee pikken van Jali, Daddy K en Ici Baba.

Rond 17u worden er ballonnen losgelaten.  

Praktische info

Prijs: gratis

zaterdag 28/05 – van 10u tot 17u

Site van het UKZKF
JJ Crocqlaan 15
1020 Brussel

Website: www.huderf30.be

feestvhkind.jpg

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.