at 7:17 am: Gepubliceerd door .

 

Het is niet altijd eenvoudig om een vakantie te organiseren waarvoor elk gezinslid staat te springen. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Een tip: Londen is dé ideale vakantiebestemming voor alle leeftijden.

Ideeën voor een geslaagd uitje deze zomer

Het Science Museum* biedt plezier voor alle leeftijden, dankzij de interactieve tentoonstellingen voor het hele gezin. Het V&A Museum of Childhood schotelt zijn jong publiek de grootste collectie kinderspeelgoed uit het Verenigd Koninkrijk voor. Een klassieker, maar erg geliefd, is het museum van Madame Tussauds waar kinderen op de foto kunnen met hun favoriete sterren.

londen.png

In het Sea Life London Aquarium – handig gelegen naast de London Eye – leren kinderen alles over het leven onder water midden in een gigantisch aquarium. In de London Zoo kunnen ze het land van de maharadja’s ontdekken in het nieuwe Land of the Lions.

Kleine avonturiers beleven de grootste pret op de ArcelorMittal Orbit glijbaan, de grootste glijbaan ter wereld met een panoramisch uitzicht over Londen.

De recente opening van Shrek’s Adventure is de perfecte gelegenheid voor een adembenemende ervaring voor het hele gezin. Kung Fu Panda, Assepoester en Pinokkio maken ook deel uit van het avontuur.

shrek.png

Een trip naar Londen kan maar op één manier worden beëindigd: met een bezoek aan M&M’s World en de zeven verdiepingen speelgoedplezier van Hamley’s.

*Dankzij het 2 FOR 1-programma genieten reizigers op vertoon van hun Eurostar-ticket van twee toegangstickets voor de prijs van één voor betalende tentoonstellingen in de negen grootste musea van Londen: Tate Modern, Tate Britain, The National Gallery, National Portrait Gallery, The British Museum, Victoria and Albert Museum, The British Library, Science Museum en Royal Academy of Arts.

Extra voordelig met Eurostar

Tickets voor € 10 voor kinderen tussen 4 en 11 jaar (Eurostar biedt van 7 tot en met 20 juni 2016 kindertickets naar Londen vanuit Brussel, Rijsel, of elk ander Belgisch Station voor slechts € 10 enkele reis. De tickets zijn geldig voor reizen tussen 4 juli tot en met 31 augustus.)

– Gratis reizen voor kinderen tot vier jaar

– Rechtstreeks naar hartje Londen

– Snelle check-in tot 30 minuten voor vertrek

– Geen gewichtsbeperking op bagage

– Buggy’s en kinderwagens mogen gratis mee bovenop de individuele toegelaten bagage

Meer info en de verkoopsvoorwaarden op eurostar.com

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.