at 8:42 am: Gepubliceerd door .

Van 6 tot 20 augustus organiseert Mini-Europa elke week een licht- en klankshow voor de bezoekers. Op 3 opeenvolgende zaterdagen lichten de gevels en tuinen van het Brusselse miniatuurpark op in de nacht, wat zorgt voor een fascinerend schaduwspel waarbij je plots details ziet van de maquettes die je daarvoor nog nooit had opgemerkt. Rond 22u30 vormt een muzikaal vuurwerk – in het teken van Follow your Dreams – het hoogtepunt van de avond!

Mini-Europa, Brupark, vuurwerk, nocturne, Brussel

Het miniatuurpark organiseert opnieuw een klank- en lichtfestival waarbij het op zaterdag vanaf zonsondergang – dankzij duizend-en-één lichtjes – tot middernacht wordt ondergedompeld in een sprookjesachtige sfeer.

Een fascinerend schaduw- en lichtspel zorgt ervoor dat de details van de bekendste Europese gebouwen en monumenten nog imposanter worden. Dit spektakel lijkt zo uit een sprookje te komen en de magische sfeer zal indruk maken op jong en oud.

Follow your dreams

Mini-Europa, vuurwerk, nocturne, Brussel

Mini-Europa pakt al voor de 21ste keer uit met dit lichtfestival dat je zal meenemen op een magische reis doorheen Europa. Een spetterend vuurwerk van zo’n vijftien minuten lang vormt vanaf 22u30 de apotheose van de avond. Dit jaar werd gekozen voor “Follow your dreams” als thema voor het vuurwerk, waarbij de hemel als in een sprookje zal oplichten vol met zilveren sterren.

Voor de muzikale omlijsting werd gekozen voor de theme songs van de films ‘Mission Impossible’ en ‘Star Wars’, een klassieker als ‘Sadeness’ (Curly Gregorian) naast tal van andere hits.

Dit vuurwerk wordt een echt feest voor zowel oren als ogen, waar je bovendien niks extra voor moet betalen: de normale toegangsprijzen blijven gelden.

 

 

Praktische informatie
Brupark, 1020 Brussel (Laken)
Infolijn: 02 478 05 50 – Tel. 02 474 13 13 – E-mail: info@minieurope.eu

Tarieven Mini-Europa: volwassenen € 15 / kinderen € 11,20 – speciale groepstarieven

Gecategoriseerd in :, , , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.