at 6:50 am: Gepubliceerd door .

Op woensdag 9 november komt de Vlaamse familiefilm Isra en het Magische Boek in de zalen. In Isra en het Magische Boek van regisseur R. Kan Albay komen sprookjes tot leven, dankzij de geweldige acteerprestaties van onder andere Wim Opbrouck, Joke Devynck, Sven De Ridder, Jenne Decleir en de jonge debutante Isra Dela. KidsWelkom mag 3 filmschriften weggeven!

De film

De negenjarige Isra komt tijdens een schooluitstap in de bibliotheek een wonderbaarlijk boek op het spoor. Dit magische boek voert haar via allerlei omwegen naar Het Snoepkasteel. Daar zit een jongetje opgesloten tussen de taarten en het snoepgoed. De boze kasteeldame is niet van plan om hem zomaar te laten gaan… Op haar avontuurlijke tocht ontmoet Isra de wonderlijkste figuren: een geest uit een olielamp, de oude maar razendsnelle bibliothecaris Mr. Gugle en een heleboel pratende dieren.

De trailer 

De wedstrijd

Ter gelegenheid van de release mag KidsWelkom 3 mooie filmschriftjes weggeven, waar kinderen zelf hun ideeën, dromen en verhalen in kunnen neerpennen. Wil jij kans maken op zo’n filmschrift? Stuur dan snel een antwoord op de vraag: Hoe heet het jongentje dat opgesloten zit in het Snoepkasteel? met je gegevens naar kidswelkom@gmail.com. De wedstrijd loopt van maandag 7 november tot en met vrijdag 11 november om middernacht. De winnaars krijgen hun prijzen opgestuurd. Veel succes!

wedstrijd,isra en het magische boek,film

Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

4 reacties