at 8:08 am: Gepubliceerd door .

Nu al kerst vieren? Dat kan elke dag tot en met 8 januari 2017 in Disneyland Parijs. Dé plek bij uitstek om je volop in de magie onder te dompelen en te genieten van de kerstsfeer met een programma dat je doet wegdromen. Als leuke extra wordt in dit winterse seizoen ook nog de komst gevierd van de gloednieuwe Disney heldin Vaiana, in hoogsteigen persoon! 

Disneyland Parijs, magie, kerst, Frozen

Disney’s Christmas parade, nog groter en magischer!

De bekende kerstparade Disney’s Christmas Parade is terug van de partij met 2 voorstellingen per dag. Meer dan 60 artiesten en 20 Disneyfiguren vieren samen met Mickey en Minnie kerst. De parade breidt dit jaar uit met 2 gloednieuwe, prachtig versierde paradewagens : « The Toy Story Factory » met de Drie Biggetjes en « Fun in the Snow » met Pluto omgeven! 

Betoverende versieringen en magische ontmoetingen

In Disneyland Paris word je ondergedompeld in de magie van Kerstmis zodra je het Disneyland Park binnenkomt. De gevels van Main Street, U.S.A. stralen met duizenden lichtjes en de winkels en voertuigen schitteren in de kleuren van Kerstmis. Op Central Plaza vinden de gasten sneeuwpoppen die de beroemde Disneyfiguren vertegenwoordigen.

En wat is Kerstmis zonder de Kerstman? Tot en met 25 december neemt hij intrek in zijn eigen, vernieuwde loge naast Mickey Mouse in « Meet Mickey Mouse ». Een magische ontmoeting om nooit te vergeten. 

Feestelijke lichtjes

Een andere niet te missen show is de ceremoniële verlichting van de kerstboom tijdens Mickey’s Magical Christmas Lights. Na het aftellen worden de kerstboom, de sprankelende guirlandes in Main Street, U.S.A. en het Kasteel van Doornroosje verlicht. De Kerstman ontsteekt samen met Mickey en Minnie de duizenden lampjes in de reusachtige, 24 meter hoge, kerstboom op Town Square op het geluid van verschillende kerstmelodieën.

Disneyland Parijs, magie, kerst, Frozen

Vaiana, een nieuwe heldin in Disneyland Paris

Het kerstseizoen baadt in het zonlicht dankzij de nieuwe Disneyheldin die haar verhaal vol tradities en magie onthult. Welkom Vaiana! De bezoekers van Disneyland Paris kunnen haar elke dag ontmoeten in het Walt Disney Studios Park.

Frozen is terug

In het kerstseizoen mag ook Frozen niet ontbreken! De beroemde zusjes Anna en Elsa betreden samen met hun trouwe vrienden, Kristoff en Olaf de sneeuwman, het podium om live te zingen en nodigen het publiek uit om mee te doen met de meest geweldige muzikale momenten van een van de grootste Disneysuccessen aller tijden.

Disneyland Parijs, magie, kerst, Frozen

Een koninklijk feest

De koninklijke koppels zijn terug te zien op Royal Castle Stage voor het Kasteel van Doornroosje tijdens Royal Christmas Wishes. Sneeuwwitje, Belle, Ariël, Jasmine, Rapunzel, Assepoester en Doornroosje zijn herenigd met hun prinsen om kerst te vieren. Een feeëriek moment boordevol romantiek ! 

Een magische afsluiter

Het avondspektakel Disney Dreams! of Christmas brengt de dag tot een perfect einde. Olaf, de sneeuwman uit Frozen, leidt deze fantastische productie vol projecties, lichtshows, fonteinen, special effects en vuurwerk. Elsa maakt haar opwachting in een betoverende scène op de tonen van haar wereldwijde hit ‘Let It Go’. Disney Dreams! of Christmas nodigt gasten uit om de feestelijke tradities uit de hele wereld te vieren. Om de kerst nog magischer te maken, komen verschillende beroemde Disneyfiguren tot leven in de projecties op het Kasteel van Doornroosje. 

Voorsmaakje voor 2017

Van 14 januari tot 26 maart staat alles exclusief in het teken van Star Wars met het: Season of the Force en vanaf 26 maart tot aan de zomer vieren we met z’n allen 25 jaar Disneyland Paris! Binnenkort meer info daarover!

Gecategoriseerd in :, , , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.