at 7:15 am: Gepubliceerd door .

Winterwandelingen worden vaak geassocieerd met laarzen, muts en sjaal in een of ander bos in Vlaanderen. Toch zijn er nog heel wat andere opties! Zo kan je ook tijdens de wintermaanden terecht in de Stad aan Zee voor een portie frisse lucht en ontspanning. Daarom lanceert Oostende een winterwandeling langsheen de lievelingsplekken van illustratrice Eva Mouton, die ze voor de gelegenheid versiert met grote krijttekeningen.

Oostende, Eva Mouton

De Gentse Eva Mouton kwam als kind heel vaak naar Oostende en draagt de stad in haar hart door de vele herinneringen en momenten die ze er beleefde. Wat Eva zo leuk vindt aan de stad? Dat het geen typische toeristenstad, maar een met heel veel broedplaatsen waar gedachten tot ontwikkeling kunnen komen. Of je nu je inspiratie haalt uit lange wandelingen, de seizoenen of gesprekken op café.

De grote krijttekeningen van Eva vind je onder andere bij CultuurCafé De Grote Post, Passe-Vite, Entrepot Lafayette, Galerie BeauSite en de Familie Jansen op de etalages. Maak de wandeling van Eva en ontdek wat haar inspireert! Misschien krijg je zelf wel ideetjes of gewoon net de portie rust die je nodig had!

MAP_OOSTENDE_ZONDER_EVA_01.jpg

De winterwandeling van Eva Mouton maakt deel uit van een Winterse City Guide. In die special geven verschillende Oostende-fans hun tips mee voor een zalige winterdag aan zee. Zo zal je er onder andere interviews lezen met Joy Anna Thielemans, Katja Retsin en Pieter Declerck. Deze stadsgids wordt verdeeld sinds 1 december én is gratis te downloaden op de website van Visit Oostende.

Gecategoriseerd in :, , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.