at 6:16 am: Gepubliceerd door .

151229_OCEADE_SNOW_017.jpgVan 24 december tot en met 8 januari wordt het tropische zwemparadijs Océade omgetoverd tot een ‘arctisch’ waterpretpark. Het mag er dan wel 28 graden zijn, toch zullen er meerdere keren per dag dikke ‘magische’ sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen in het golfslagbad.

Het anders zo tropische Océade wordt vanaf de kerstvakantie tot en met 8 januari omgedoopt tot een heus winterparadijs! De bezoekers kunnen er dan nog steeds genieten van het grootste aanbod van glijbanen in België, maar tijdens MagicSnow@Océade zal het op verschillende tijdstippen van de dag ook sneeuwen. Voor de gelegenheid krijgt het waterpretpark een winterdecor en zal er kerstmuziek uit de luidsprekers schallen.

Over Océade

Océade is het waterpretpark en absolute nummer 1 in glijbanen in België met 640m aan glijplezier en uniek door hun verscheidenheid (snel, met banden, 1, 2 of 3 plaatsen,…) en hun exclusiviteit (de langste, snelste glijbaan) in ons land. Daarnaast vind je in Océade onder andere een golfslagbad, jacuzzi’s en een saunaruimte die in de prijs inbegrepen zijn. 

Tarieven Océade (geldig voor 4 uur): €18,5 voor een volwassene / €15,5 voor een kind (grootte: 1m15 tot 1m30). Er zijn speciale groepstarieven. Voor meer informatie, check www.oceade.be

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.