at 7:46 am: Gepubliceerd door .

Mogen wij even uw aandacht voor deze heugelijke aankondiging: op 7 mei zullen de Playmobil ridder en zijn prinses elkaar het jawoord geven tijdens de Speeldag in Mechelen. En iedereen is uitgenodigd!

Playmobil, Mechelen, Speeldag

Nog op zoek naar een leuke activiteit met de kinderen op 7 mei? Dan hebben we goed nieuws, want de Ridder en Prinses van Playmobil trouwen tijdens de Speeldag in Mechelen. Het belooft een magische dag te worden, want de liefde tussen de Ridder en Prinses hangt al jaren in de lucht.

Het jawoord vindt plaats op het Hocus-Pocusplein, ook wel gekend als de Grote Markt in Mechelen. Kinderburgemeester Walid en presentator Thomas van Goethem zullen het verliefde koppel trouwen rond 16u op de Grote Markt voor het stadhuis. Iedereen is welkom, zolang je maar geen bezwaar maakt tegen het huwelijk!

De Playmobil Ridder en PLAYMOBIL Prinses maken na de huwelijksceremonie ook tijd voor alle kinderen. Ga op de foto met je mooiste kostuum of trek zelf je bruidssluier aan.

Speeldag

De grootse plechtigheid speelt zich af tijdens de jaarlijkse en inmiddels 12de Mechelse Speeldag voor kinderen. Die dag wordt de binnenstad tussen 10u en 17u omgetoverd tot een wereld vol leuke activiteiten, optredens en animatie. Kom spelen en toveren op 7 Mechelse pleinen: het Magische Verdwijnspoor (Ijzerenleen), het Goochelplein (Botermarkt), Expecto patronum (Veemarkt), het Hocus pocus plein (Grote Markt en Schoenmarkt), de Dagdroomstroom (Befferstraat) en het Wi-wa-wonderplein (Cultuurplein).

Meer dan 30 kindvriendelijke organisaties hebben superleuke standjes en activiteiten op de verschillende pleinen. Maar er is ook straatanimatie en attracties voorzien: van sporten tot knutselen, van goochelen tot toveren en van bouwen tot koken! 

Meer info over de Speeldag vind je hier.

Gecategoriseerd in :, , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.