at 10:55 pm: Gepubliceerd door .

solan.jpgOp 26 april kwam de avontuurlijke familiefilm Solan & Ludwig – De Grote Kaasrace in de bioscoop. Ter gelegenheid van deze release mag Kids Welkom 5 leuke knutselpakketten weggeven!

De film

Ken je de opschepperige eend Solan, de verlegen egel Ludwig en de vriendelijke uitvinder Reodor al? Samen moeten ze aan de slag om de inwoners van een naburig dorp te verslaan in de grote kaasrace. Daarbij zijn alle middelen toegestaan. Met de overmoedige Solan aan het roer, staat er veel meer op het spel dan enkel een bol kaas. Het wordt een gevaarlijke race over ravijnen en bevroren meren en door bossen vol hongerige beesten.

In deze animatiefilm staan de koddige personages garant voor heel veel humor en plezier. Maar tegelijk is dit ook een ode aan de fantasie en het talent om onder alle omstandigheden het hoofd boven water te houden. En als de nood het hoogst is… heeft Reodor altijd wel een slimme uitvinding achter de hand.

De trailer

Ontdek hier de trailer van de film

De wedstrijd knutselauto.jpg

 

Kids Welkom mag 5 leuke knutselpakketten weggeven van een auto op een zonnepaneeltje, passend binnen de thema’s van de film: de race die de personages moeten afleggen, de uitvinder Reoder die uit duurzame en ecologische materialen allerlei interessante dingen maakt… De auto kan je opladen in het licht, en met de aan/uit knop laat je de auto “racen”. 

Wil jij kans maken op zo’n knutselpakket? Stuur dan het antwoord op volgende vraag: Wat is de naam van de uitvinder in de film Solan & Ludwig – De Grote Kaasrace? én het antwoord op de schiftingsvraag: Hoeveel personen zullen deelnemen aan deze wedstrijd? naar kidswelkom@gmail.com. De wedstrijd loopt van maandag 8 mei tot en met vrijdag 12 mei 2017. Veel succes!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

5 reacties