at 9:40 pm: Gepubliceerd door .

Bescherming tegen zon en insectenbeten is altijd en overal belangrijk, maar deze zomer komt er nog een extra uitdaging bij. Er wordt door de lange nazomer in 2016 en de zachte winter namelijk gewaarschuwd voor wespenplagen. Neem daarom je voorzorgen en bescherm jezelf met Picasol!

Wespenhaters opgelet! 

Gelukkig kan je jezelf heel eenvoudig beschermen tegen deze wespenplaag dankzij Picasol 2in1 Sun & Insect Protection. De video hieronder toont duidelijk aan wat het verschil is in de aantrekking van wespen wanneer je wel of geen Picasol gebruikt. Daar waar Picasol 2in1 Sun & Insect Protection werd gebruikt, zie je duidelijk dat wespen op een afstand worden gehouden. 

Picasol 2in1 Sun & Insect Protection bestaat in een spray (SPF50) en een niet-vette lotion (SPF 25) die niet alleen snel intrekken, maar ook waterbestendig zijn, lekker ruiken en je optimaal beschermen tegen de UVA en UVB stralen én insectenbeten.

picasol.png
Handig is ook de Picasol 2in1 Body Lotion & Insect Protection die werkt als een hydraterende bodylotion die de huid voedt, herstelt dankzij dankzij allantoïne, vitamine E en Shea boter. Daarenboven houdt Picasol 2in1 Body Lotion & Insect Protection insecten gedurende 8 uur op afstand. Ideaal om ’s avonds na het zonnen aan te brengen en de hele nacht tegen insecten beschermd te zijn.

De formules van Picasol 2in1 zijn vrij van parabenen en zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar dankzij het huidvriendelijke Icaridine.

Picasol 2in1 Sun & Insect Protection SPF25 / SPF50 150 ml – prijs: €24,95

Picasol 2in1 Body Lotion & Insect Protection 150 ml – prijs: €19,95

Picasol Anti-insect Natural 

Picasol Anti-insect Natural biedt dan weer een doeltreffende en langdurige bescherming voor gezicht en lichaam tegen vervelende en soms gevaarlijke beten van teken, muggen (ook de mug die het ZIKA virus veroorzaakt!) en andere bijtende insecten.

picasol2.png

Dit insectenwerend middel, zonder DEET, is een combinatie van natuurlijke ingrediënten en is op basis van citriodiol, het enige natuurlijke insectwerend ingrediënt dat erkend is door de autoriteiten. Door die natuurlijke samenstelling is Picasol Anti-insect Natural de ideale insectenbescherming voor zwangere vrouwen en kinderen vanaf 3 maanden. 

Picasol Roller Kids Anti-Insect Natural 50 ml – prijs: € 13,95
Picasol Roller Anti-Insect Natural 50ml – prijs: € 13,95

Picasol Spray Anti-Insect Natural 70ml – prijs: € 13,95

Meer info: www.picasol.eu

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.