at 11:49 am: Gepubliceerd door .

glijbaan, Dilsen-Stokkem, Coca-Cola Big AirFans van watersporten kennen Terhills Cablepark in Dilsen-Stokkem ongetwijfeld. Maar met een waterglijbaan van 20 meter lang heeft het Limburgse waterpretpark er tijdelijk een stevige attractie bij. Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus kunnen sport- en sensatieliefhebbers zich er namelijk uitleven op de Big Air van Coca-Cola, een spectaculaire schans voor acrobatische sprongen in het meer. Een verfrissende afsluiter van deze zomer. 

De Coca-Cola Big Air wordt aangedreven door een krachtig systeem dat 150.000 liter water per uur uit het meer op de glijbaan pompt. De sensatie start op 8 meter hoogte, je glijdt naar beneden en een krachtige waterstraal stuwt je 3 tot 4 meter de lucht in – waarna je spectaculair in het meer plonst. Deelnemen is gratis, maar je moet wel minstens 14 jaar zijn. Je ontvangt achteraf ook een video van je sprong. Daarnaast kan je ook 3 dagen lang genieten van zomerse beats, animatie én gratis ijskoude drankjes aan de bar, die bij de imposante glijbaan wordt opgesteld.

Praktisch

De Coca-Cola Big Air staat op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus, telkens van 13 tot 20 uur, op de site van Terhills Cablepark in Dilsen-Stokkem (Nationaal Parklaan 5).

Deelnemen kan gratis vanaf 14 jaar (ter plaatse aanmelden met geldig identiteitsbewijs).

Meer info via de Facebookpagina

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.