at 8:47 am: Gepubliceerd door .

bonjour maurice is een jong, zelfstandig huis van eigen bodem dat 100% omkeerbare kleding voorstelt, geïnspireerd door de leer van Montessori: tijd gewonnen voor de ouders, tijd om zorgeloos op te groeien voor de kinderen.

maurice.jpg

bonjour maurice maakt mooie en praktische kleding voor kinderen van 0 tot 10 jaar die heel comfortabel zit en op een ethisch verantwoorde manier gemaakt is. Géraldine De Mey en Céline Lejeune lanceerden dit ecologische en ludieke concept bij de geboorte van hun kinderen. Met hun kleine onderneming en eerlijke kledinglijn staan ze met beide voeten in de realiteit: alles wordt dagelijks getest en aan hun oordeel onderworpen.

Samen hebben ze een kledingmerk uit de grond gestampt waarbij de kinderen de keuze hebben aan welke kant ze het willen dragen. Een vlekje gemaakt bij het knutselen? Soep gemorst? Geen probleem voor de kleintjes: ze kunnen hun jurkje of T-shirt gewoon omdraaien en zo meteen ook een ander motief ontdekken. Alle leuke kleren uit het aanbod worden op duurzame manier gefabriceerd.

bonjour maurice
Chaussée de Waterloo 974
1180 Uccle

www.bonjourmaurice.be 

Gecategoriseerd in :,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.