at 5:14 pm: Gepubliceerd door .

Zondag 19 november start VakantieVeilingen.be in samenwerking met Maxi Toys een actie om Make-A-Wish te steunen, het goede doel dat de hartwensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. 

VakantieVeilingen.jpg

Met Sinterklaas en Kerstmis voor de deur, is dit de periode bij uitstek waarin mama’s en papa’s op zoek gaan naar de leukste cadeautjes voor hun kinderen. En dit jaar kan je wel heel origineel uit de hoek komen door je kind de mogelijkheid te bieden om 1 minuut onbeperkt speelgoed te shoppen bij Maxi Toys in Nossegem. Op die manier wil VakantieVeilingen.be, samen met Maxi Toys, de Make-A-Wish Foundation een hart onder de riem steken.

Vanaf zondag 19 november tot en met donderdag 23 november komt er elke dag één veiling online waarop ouders kunnen bieden. De bieder met het hoogste bod wint 1 minuut onbeperkt winkelen voor zijn/haar kind en steunt op die manier de Make-A-Wish Foundation.

Op zaterdag 25 november om 9 uur krijgen de 5 gelukzakken die de veiling gewonnen hebben de kans om hun karretje vol te laden. Vanaf het moment dat de klok begint te lopen, mogen ze alles (van elk product één exemplaar en videogames, consoles en cadeaubonnen zijn uitgesloten) wat ze maar tegenkomen bijeen grabbelen. Na één minuut mogen ze wat ze verzameld hebben ook daadwerkelijk houden. Als dat geen mooi geschenk is!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.