1 apr

Wie zijn we?

at 1:06 pm: Gepubliceerd door .

Wie zijn we ?

Het team

De familie B. (Enfants Bienvenus):

Een taalkundige papa, blogger en ondernemer op internet. Een mama redactrice en schrijfster.
Een grote jongen en een klein meisje met een niet te verzadigen nieuwsgierigheid. In juli 2010 lanceren zij Enfants Bienvenus, een site voor en door families. Begin 2011 vindt mama een bereidwillige collega/mama die op dezelfde golflengte zit en met een gelijkaardig project bezig is. Om de activiteiten naar Vlaanderen uit te breiden en de leuke adresjes met heel België te kunnen delen, wordt Kids Welkom opgestart!

De familie DG. (Kids Welkom) :

Een lieve Franstalige papa, die deeltijds voor zijn kinderen zorgt. In het professionele leven vertaler, daarnaast sportief en een echte boekenwurm. Een Nederlandstalige mama, die enkele jaren geleden een jaar thuisbleef om voor haar pasgeboren zoontje te zorgen en tegenwoordig op woensdag bij haar kinderen blijft. Redactrice, organisatrice en eveneens altijd met haar neus in de boeken. Twee Belgische kinderen: een zoontje van 3,5 en een dochtertje van 19 maanden, altijd in voor leuke uitstapjes en zeer bereidwillig om nieuwe dingen uit te proberen.

Omdat we genoeg hadden van allerlei gidsen, volgepropte stranden en clubformules die we voor de zoveelste keer ondergingen, kregen we zin om te innoveren. Of meer bepaald om onze leuke adresjes te delen met andere ouders. Altijd een flesopwarmer bij de hand of een babyclub aan het hotel zodat de ouders ondertussen in de zon kunnen liggen, is misschien leuk, voor even… maar het plezier van telkens opnieuw, samen met onze kinderen, de wereld te ontdekken, dat is waar we echt van houden!

 

Word fan van onze Facebookpagina !

Volg ons op Twitter!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

7 reacties

 • Val says:

  Super nieuws ! Ik ben blij 😉

 • marie says:

  kan ik jullie nieuwsbrief ontvangen ?

 • ingrid says:

  Hallo Marie,
  Wij hebben momenteel nog geen nieuwsbrief, maar van zodra er eentje is, laat ik jou iets weten! Bedankt voor de interesse alvast. Je kan je wel inschrijven op onze Facebookpagina, zo ontvang je telkens de nieuwe berichten 🙂
  Groetjes,
  Ingrid

 • Sabine Nuytten says:

  Aan de personeelsverantwoordelijke,
  Neemt u aub contact op met het Sociaal Fonds Sociaal Cultureel Werk in verband met uw tussenkomst VIA midddelen ?
  Tel 02/2276004 of email sabine.nuytten@vspf.org

 • Nathalie says:

  Heel fijn initiatief. Hier zal ik zeker regelmatig komen neuzen voor inspiratie!

 • Ingrid says:

  Hallo Nathalie,
  Bedankt voor je bericht! Het doet altijd deugd zo’n berichtjes te lezen 🙂
  Groetjes,
  Ingrid

 • Katleen says:

  Jullie hebben een schitterende site op pootjes gezet….ik ben SUPER-FAN van jullie….graag had ik graag op de hoogte gebleven van jullie ondernemingen… Hoe kan ik dat??????
  PROFICIAT !!!!!!!!!!!!!!