at 12:10 pm: Gepubliceerd door .

 

Palazzo ligt op de zeedijk in Blankenberge en is nogal veelzijdig te noemen. Je kan er terecht  voor ribbetjes en pasta, maar ook voor pannenkoeken, wafels of ijsjes, voor snacks en je kan er zelfs gerechten meenemen. Wij kwamen er terecht omdat ik het vooral een heel mooi interieur vond. En dat ze toffe kinderijsjes hadden, was leuk meegenomen.

palazzo.jpg

Gezellig

Het eerste wat opvalt als je binnenkomt is dat Palazzo groot is. Je kan ofwel links ofwel rechts ofwel rechtdoor gaan, overal staan er tafels… De gastvrouw begroette ons vriendelijk en wij kozen een tafel in een van de twee veranda’s. Het interieur is prachtig met wit en aardekleuren en de zetels zitten comfotabel. Een van de vensters tochtte evenwel en dus kozen we een andere tafel, maar het zicht op de dijk en de zee is en blijft subliem. 

interieur.jpg

Kindvriendelijk?

We kwamen hier niet echt om de kindvriendelijkheid te testen en aangezien de zetels gewoon heel makkelijk waren, ook voor de kinderen, hebben we niet om een kinderstoel gevraagd. Dit is gewoon een restaurant/snack/tearoom waar je met het hele gezin naartoe kan.

olifant.jpgKinderijsjes

Op de dessertenkaart staan echter wel kinderijsjes en die zijn supertof. De kinderen kunnen kiezen uit verschillende dieren met verschillende smaken, allen aan vier euro. Onze zoon en dochter kozen beiden voor een olifant, waarin vanille-ijs zAt. De diertjes zien er schattig uit en eens je ze opent komt er een ijsje te voorschijn. Heel leuk en lekker! En je mag ze nog meenemen ook, altijd leuk om thuis ook nog eens te vullen met ijs.

 

Praktische info

Palazzo
Zeedijk 185
8370 Blankenberge
Tel: 050/42.83.85

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.