at 1:18 pm: Gepubliceerd door .

winnie de poeh

Walt Disney Animation Studios presenteert met trots Winnie de Poeh, een gloednieuw avontuur van Poeh, Teigetje, Konijn, Knorretje, Kanga, Roe en niet te vergeten, Iejoor. Ontdek opnieuw het Honderd Bunderbos in deze hartverwarmende en originele familiefilm. Voeg je bij de geliefde beer en zijn malle maar trouwe vriendjes die je helemaal meenemen in hun wereld. Wanneer de sombere Iejoor zijn staart verliest, stuurt hij Uil en de hele bende op een dolle tocht om Iejoor te helpen, en Janneman Robinson te redden van de geheimzinnige Backson. Het wordt uiteindelijke een hele drukke dag voor een beer die gewoon op weg ging om wat honing te zoeken…

De film werd geïnspireerd door de geschreven verhalen van A.A. Milne (1882-1956), befaamd schrijver van verhalen en toneelstukken, die twee boeken en verschillende gedichten schreef over Winnie de Poeh en Janneman Robinson (genoemd naar de zoon van Milne). Zijn boeken bestaan uit allemaal kleine verhaaltjes, waarvan vijf als inspiratie dienden voor deze film.

De film Winnie de Poeh is verkrijgbaar op Disney dvd vanaf woensdag 31 augustus 2011.

En omdat wij zo’n Winnie de Poeh fans zijn, mochten we cadeautjes uitdelen. We gaven sleutelhangers weg van Winnie en Iejoor en stickersets van het schattige beertje!

Jammer genoeg zijn alle cadeautjes uitgedeeld! De winnaars krijgen hun geschenk thuis gestuurd in de loop van de maand september!

Bedankt voor jullie deelname, jullie waren met velen die een mailtje stuurden. Helaas kunnen we niet iedereen laten winnen… Maar volgende keer heb je misschien meer geluk!

Winnie de Poeh

Ook op Skynet Lili kan je prijzen winnen van Winnie de Poeh. Klik hier om kans te maken op een bereleuke dvd!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.