at 8:46 pm: Gepubliceerd door .

De dagen aftellen tot Kerstmis

Kinderen houden van verrassingen, rituelen en dagelijkse afspraakjes. Daarom maken adventskalenders hen altijd zo blij. Elk jaar opnieuw gaan we dus op zoek naar een originele kalender en nestelen ons op 1 december in de zetel…

En dit jaar vielen we voor de adventskalender van de Belgische chocolatier Leonidas !

Klaar te zetten op 1 december, zodat de kleine nieuwsgierige kapoen, elke dag tot en met 24 december, een schuifje kan openen en er een praline in terugvindt. De kalender heeft trouwens de vorm van een kerstboom, zo kan je hem jaar na jaar opnieuw gebruiken en vullen met de lekkerste chocolade! 

calendrier-avent-leonidas1.jpg

calendrier-avents-leonidas_2.jpg

Info

Prijs van de adventskalender van Leonidas: 17.80 euro.
Te koop in de winkels van Leonidas.

Leonidas liet ons eveneens weten dat…

…het Rode Kruis ter ere van Sinterklaas 300 kansarme kinderen en hun ouders uitnodigt op een uniek spektakel van het Pauwels Circus, op zaterdag 3 december in Brussel. Leonidas neemt aan dit project deel en zorgt voor chocolade voor alle deelnemers.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.