at 11:00 am: Gepubliceerd door .

degeweldigebeer.jpgSinds 28 maart is er weer een nieuwe familiefilm in de zalen: De Geweldige Beer is van de hand van de Deen Ebsen Toft Jacobsen.

Waarover gaat de film?

 

Jonathan is 11 en brengt zijn vakanties door bij opa, die aan de rand van een reusachtig bos woont. Dit jaar mag kleine zus Sophie mee. Jonathan houdt haar liefst zo ver mogelijk uit de buurt. Tot Sophie wordt meegenomen door een wonderlijk beest: een gigantische, 1000 jaar oude beer. Jonathan moet diep doordringen in het hart van het woud om zijn zus te bevrijden. Hij sluit een pact met een gemene jager, die hoopt zijn grootste jachttrofee aller tijden te bemachtigen.

 

Een familiefilm

In deze prachtige animatiefilm zijn oerkrachten aan het werk: de magie en mystiek van woeste wouden, waar bomen en rotsen tot leven komen en wolven op de loer liggen. Het hele bos davert wanneer de gigantische beer verschijnt, zo groot dat er dennenbomen op zijn rug groeien. In deze betoverde wereld vol fabelachtige wezens leren een broer en een zus om voor elkaar te zorgen.

Bekijk de trailer hier!

 

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.