at 3:36 pm: Gepubliceerd door .

blogawards.gifHet was een verrassing, dat is het minste wat we kunnen zeggen, maar we waren er niet minder blij om, natuurlijk! Kids Welkom is genomineerd (uit 3000 inzendingen) voor de Blog Awards, die georganiseerd worden door Knack Weekend/Le Vif Weekend en Enchanté, en dat is al een hele prestatie op zich!

Alvast bedankt dus aan de mensen die onze website ingeschreven hebben (I know you are out there somewhere!) en ik hoop dat ik ook op jullie mag rekenen om Kids Welkom nu stemmen te bezorgen om die mooie titel in de wacht te slepen…

Tot 29 april kan er op de site www.blogawards.be gestemd worden per categorie. Kids Welkom zit in de categorie Reizen en kan alle hulp gebruiken 🙂

Dit is ook een mooi moment om onze trouwe lezers te bedanken voor het vertrouwen en het volgen van onze uitstapjes. Tips of opmerkingen zijn overigens altijd welkom! En nu, stemmen maar!!!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.