at 8:50 pm: Gepubliceerd door .

Je kan er niet omheen, want overal wordt erover gepraat: in juli beginnen de Olympische Spelen in Londen. Jongeren die een sport beoefenen worden al van jongs af aan geconfronteerd met de Olympische gedachte: meedoen is belangrijker dan winnen! Maar dat is nu even anders, want met Delhaize en Unilever kan je alleen winnen!

Tia Hellebaut als gezicht van de campagne

Sinds 17 mei, en nog tot 14 juni, kan je in alle Belgische Delhaize winkels namelijk Playmobil atleten verzamelen: een speciale collectie in het teken van de Olympische Spelen. En niemand minder dan Tia Hellebaut is ambassadrice van deze actie.

Tia heeft tijdens de vorige Olympische Spelen in Peking België erg goed vertegenwoordigd, ze is de verpersoonlijking van de Gouden Medaille voor het Belgisch Olympisch Team en dus het perfecte gezicht voor deze Playmobilactie.

tia.jpg

Hoe verzamel je de atleten?

Ter gelegenheid van de Olympische Spelen bieden de Delhaize verkooppunten de collectie van Playmobil atleten aan bij aankoop van vier Unilever producten. Het gaat om de merken: Becel, Planta, Effi, Bertolli, Solo, Calvé, Ben&Jerry’s, Ola, Magnum, Carte d’Or, Fermette, Viennetta, Cornetto, Knorr, Zwan, Maïzena, Amora, Cup-a-soup, Bi-Fi, Lipton, Ice Tea, Cif, Coral, Glorix, Rexona, Sunlight, Sun, Dove en Signal, Zwitsal, Neutral, Williams, Dove Men en Bio-Tex. In totaal kan je zes verschillende Playmobil atleten sparen: een wielrenner, een speerwerpster, een toestelturner, een acro-gymnaste, een zwemster en een gewichtheffer. Wie wil, kan er met wat verbeelding zelfs de Belgische deelnemers voor de Olympische Spelen in herkennen.

Wedstrijd!

Wie kans wil maken op zo’n Playmobil Olympische atleet kan deze week ook hier deelnemen. Wij hebben er 6 weg te geven! Stuur voor vrijdag 1 juni een mailtje naar ingrid@kidswelkom.com met het antwoord op volgende vraag: In welk jaar won Tia Hellebaut de Gouden Medaille voor het Belgische Olympische team? Veel succes!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.