at 4:00 pm: Gepubliceerd door .

Als mama van 2 kleine kinderen van 2 en 4 was ik helemaal in de wolken toen ik vandaag volgende heuglijke nieuws vernam: Olvarit lanceert ontbijtgranen op maat van peuters! Mijn kinderen zijn gek op ontbijtgranen en omdat ik tot nog toe geen speciale ontbijtgranen had gevonden in de babyvoedingafdelingen, eten mijn kinderen gewoon dezelfde ontbijtgranen als ik, maar dan uiteraard voor kids, met andere woorden: Cars, Ice Age, Hello Kitty.

Als mama die toch wat gezond probeert te eten, weet ik ook wel dat ontbijtgranen niet altijd de meest gezonde zaken bevatten, maar 1 keer per week kan toch geen kwaad, bedenk ik dan. Ik eet ze tenslotte ook zelf en hoe maak je je kinderen wijs dat ik ze wel mag eten, maar zij niet.

3 varianten

Dat is dus verleden tijd, want nu zijn er de Olvarit ontbijtgranen. Ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers en nutritionisten op maat van peuters vanaf twaalf maanden. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zout, suiker en vezels ligt immers een pak lager dan bij volwassenen. Bovendien hebben ze extra energie en voedingsstoffen nodig om te groeien en dingen te ontdekken. Olvarit Ontbijtgranen is dan ook verrijkt met vitamine C en ijzer, voor een goede weerstand, en vitamine D en calcium, voor sterke botten en tanden, precies wat peuters van een jaar nodig hebben.

De ontbijtgranen komen in drie varianten: Choco Balls, Banana Stars (joepie, hoor je mama zeggen) en Honey Rings en zijn nu beschikbaar tegen de prijs van 1,99 EUR.

Leuk filmpje

Voor de lancering van Olvarit Ontbijtgranen stapten enkele peuters naar de gym om fitnessoefeningen voor volwassen – proberen – uit te voeren. Geen makkelijke klus en dat leverde unieke taferelen op, ook voor omstaanders die met verborgen camera’s gefilmd werden. De boodschap was: het is omdat het gezond is voor volwassenen, dat het ook gezond is voor peuters, want zij hebben aangepaste voeding nodig. Hilarisch!

We like!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.