at 10:55 am: Gepubliceerd door .

Op 1 juli 2012 organiseren Musica, het Impulscentrum voor Muziek en de Landcommanderij Alden Biesen voor de 29ste keer Dag Oude Muziek.

Concerten en workshops

Dag Oude Muziek staat dit jaar in het teken van ‘Venezia, Festa di Musica e Moda’ en heeft ook een speciaal programma voor baby’s, kinderen en families. Terwijl mama en papa genieten van de concerten van internationaal befaamde ensembles, nemen de kinderen deel aan leuke en creatieve workshops rond Commedia dell’arte of mode. Voor de allerkleinsten zijn er de Venetiaanse Dialogen, interactieve muzikale workshops voor ouders en hun baby’s en peuters.

workshop.jpg

Verder kan jong en oud de hele dag genieten van een afwisselend buitenprogramma met gondelliederen, Venetiaanse volksmuziek, een modetentoonstelling, Italiaanse gastronomie en nog veel meer. Bovendien is er doorlopend kinderopvang voorzien door de Gezinsbond voor kinderen tussen 0 en 6 jaar. Een toeristentreintje brengt je gratis van en naar het station van Bilzen.

Praktisch

Dag Oude Muziek
Landcommanderij Alden Biesen
Kasteelstraat 6
3740 Bilzen

Met een ticket (€5 – kinderen jonger dan 6 jaar gratis) krijg je algemene toegang en kan je alle buitenconcerten bijwonen. De binnenconcerten dien je apart te reserveren.

Meer informatie op www.dagoudemuziek.be!

Gecategoriseerd in :, , ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.