at 8:47 pm: Gepubliceerd door .

Sinds 18 juli loopt de nieuwe animatiefilm Brave in de zalen. Omdat ik nogal een fan ben van het Schotse accent was mijn interesse voor de film meteen gewekt en ook de Franse titel van de film, Rebelle, kon mij wel bekoren, want een rebel willen we allemaal wel een beetje zijn van tijd tot tijd, toch? In ieder geval lijkt het mij wel leuk jullie de kans te geven de film wat beter te leren kennen en bovendien mag ik iemand gelukkig maken met een Brave-pakket, wat wil een mens nog meer? Lees snel verder!

Brave1.jpegDe film

Al generaties lang worden in de mysterieuze Schotse Hooglanden grote legendes en mythes verteld. In Brave maken we kennis met de dappere Merida, de impulsieve dochter van Koning Fergus en Koningin Elinor, die een ervaren boogschutter is. Vastbesloten om haar eigen pad in het leven te bepalen gaat ze tegen alle
s om hulp vraagt, gaat haar wens in vervulling met rampzalige gevolgen. Het grote gevaar dat op de loer ligt dwingt Merida er toe om de ware betekenis van moed te ontdekken om zo de beestachtige vloek te kunnen stoppen voordat het te laat is.

Brave is een groot, hartverwarmend avontuur vol onvergetelijke karakters met een vleugje humor. Een echte Pixar film voor alle leeftijden. 

Bekijk hier de trailer:

In de Vlaamse versie hoor je de stemmen van: Evelien Bosmans, Els Dottermans, Hubert Damen, An Nelissen, Johan Heldenbergh, Freek Braeckman, Guy Mortier, Hans Otten, Koen De Graeve, Sean Dhont, Els De Schepper, Eva De Roovere, Siska Schoeters, Eva Daeleman en Dina Tersago 

Wedstrijd

Doe snel mee met de wedstrijd en maak kans op een leuk Brave pakket! Stuur een mailtje met het antwoord op de vraag: ‘Wie is de regisseur van deze geweldige animatiefilm?’ met je naam en adres naar ingrid@kidswelkom.com. Wedstrijd loopt tot zondag 29 juli 2012 om middernacht. De winnaar krijgt het pakket volgende week in de bus!

Veel succes!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.