at 2:20 pm: Gepubliceerd door .

De nieuwe film van Tim Burton loopt momenteel in de zalen: Frankenweenie. En naar het schijnt, wordt dit zijn beste film sinds The Nightmare before Christmas. De stop-motion animatiefilm ‘Frankenweenie’ is in zwart-wit gefilmd en gemaakt in 3D, waardoor de klassieke stijl een geheel nieuwe ervaring krijgt.

Doe snel mee met onze wedstrijd, want we mogen cinematickets weggeven en een leuke Frankenweenie goodiebag!

goodies-frankenwinnie.jpg

 

Het verhaal

Frankenweenie is het hartverwarmend verhaal over een jongen en zijn hond. Wanneer het hondje van de jonge Victor, Sparky, door een auto wordt geraakt en sterft, besluit Victor de kracht van de wetenschap te gebruiken om zijn beste vriend terug tot leven te brengen met slechts een paar kleine aanpassingen. Hij probeert zijn zelfgemaakte creatie geheim te houden, maar wanneer Sparky ontsnapt ontdekken Victor’s klasgenoten, leraren en de inwoners van de hele stad hoe monsterlijk het kan zijn om een tweede kans in het leven te krijgen. Het is aan Victor om zijn omgeving te overtuigen dat Sparky nog steeds zijn trouwe vriend is.

De trailer

De wedstrijd

Ga, om kans te maken op de cinematickets of de goodiebag, naar onze Facebookpagina en beantwoord 2 eenvoudige vragen.

Veel succes!

Deze wedstrijd loopt ten einde op 24 oktober om middernacht

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.