at 5:51 am: Gepubliceerd door .

Walt Disney Animation Studios brengt met Wreck-it Ralph een hilarisch arcade-game avontuur. De film draait vanaf 12 december 2012 in de Belgische bioscopen, maar Kids Welkom mag nu al een goodiebag met leuke prijzen weggeven.

Het verhaal

Ralph is het zat om overschaduwd te worden door Fix-it Felix Jr., de held van de arcade-game waar ze beiden in zitten. Na jarenlang altijd maar weer het zelfde te doen en te zien hoe Felix alle eer krijgt, besluit Ralph dat hij er helemaal genoeg van heeft de slechterik te zijn. Hij neemt het heft in zijn eigen reusachtige handen en gaat op een groot game-avontuur dwars door alle gamewerelden heen om te laten zien wat je echt nodig hebt om de held te kunnen zijn. 

Tijdens zijn grote avontuur ontmoet Ralph de harde meedogenloze Sergeant Calhoun uit de game Hero’s Duty en het irritante buitenbeentje Vennellope van Schweetz uit de zoete cart-racing game Sugar Rush, die weleens zijn grootste vriend kan zijn. Maar alles verandert als een dodelijke vijand wordt ontketend die de gehele arcadewereld en Venellope bedreigt. Krijgt Ralph het voor elkaar om zijn droom te verwezenlijken en de arcadewereld te redden voor het te laat is?

De trailer

Benieuwd naar de film? Bekijk hier alvast de trailer!

Wedstrijd

Ter gelegenheid van de release van Wreck-it Ralph op 12 december mag Kids Welkom een goodiebag weggeven met daarin een horloge, een schift, een drinkbus, een t-shirt, een stempel en een stickerset.

Kids Watch 2.jpegKids_T-shirt.jpegNotebook_2.jpegRoller Stamp 1.jpeg

Stainless_Steel_Water_Bottle_Box.jpegSticker Set.jpeg

Stuur dus snel het antwoord op volgende vraag: Hoe heet het meisje uit het Sugar Rush game, waarmee Ralph vriendschap sluit? naar kidswelkom@gmail.com met je adresgegevens en misschien win jij de goodiebag! De wedstrijd loopt van 10 tot en met 14 december om middernacht.

Veel succes!

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

3 reacties