at 8:27 pm: Gepubliceerd door .

Na een aankoop van tickets voor binnenspeeltuin Kidskaai op de website van Groupon, trokken we met de kinderen naar Erembodegem voor een dagje speelplezier…

Groupon

De aanbieding op Groupon luidde: 2 toegangstickets tot de binnenspeeltuin en een pannenkoek per kind voor de prijs van 9 euro. Dat leek me een goede deal, want de normale inkomprijs bedraagt al 6 euro en dus bestelde ik 2 tickets. Enkele weken later gingen we op weg om deze nieuwe en dus onbekende binnenspeeltuin uit te testen.

Klein en vrij duur

Wanneer je binnenkomt bij Kidskaai ziet het er niet echt als een binnenspeeltuin uit, maar meer als een kantine of cafetaria. De bar is meteen aan de rechterkant en daar regel je ook de inkomtickets. Beneden is er verder nog de mini funhouse, voor kinderen tot 3 jaar, maar die hebben we niet bezocht, omdat onze dochter nogal een durfal is en liever met de broer van 4 mee op pad gaat. De minifunhouse zag er in ieder geval niet echt groot uit, en wat we ervan hebben kunnen zien waren zachte speeltuigen voor de allerkleinsten. Naast de minifunhouse, stonden er helaas ook enkele automaten met speelgoed en snoep, waar wij geen grote fan van zijn omwille van de inkomprijzen van binnenspeeltuinen, die bij momenten al aan de hoge kant zijn.

België, oost-vlaanderen, erembodegem, binnenspeeltuin

 

Voor de “grotere” kinderen is er op de eerste verdieping een speelzone waarin ze kunnen klimmen of schieten met ballen, er zijn enkele glijbanen en een ballenbad, maar heel groot is de speeltuin uiteindelijk niet, zeker niet om enkele uren in door te brengen. De speeltuin zag er wel veilig uit, netjes en goed onderhouden, maar volwassenen kunnen niet echt in de klimtoren (kan altijd nodig zijn wanneer je kind ergens vastraakt of panikeert).

De kinderen hadden wel veel plezier, maar veel afwisseling is er niet. In het zaaltje naast de speelruimte staat er nog een tafelvoetbaltafel, maar die is eerder geschikt voor ouders die zin hebben in wat vermaak.

’s Middags maakten we gebruik van onze Groupontickets om pannenkoeken te eten en iets te drinken, maar ten opzichte van de andere (grotere) speeltuinen, vonden we de prijzen iets te hoog bij Kidskaai. Bovendien moet je ook zelf beneden aan de bar je drank gaan halen.

Persoonlijk vinden we deze speeltuin geen aanrader.

Ontbijt en feestjes

De 1ste en de 3de zondag van de maand kan je ontbijten bij Kidskaai. Voor volwassenen kost dit 7,50 euro en daarvoor krijg je een croissant, een chocoladekoek, een pistolet met beleg naar keuze, koffie, thee of warme chocomelk en een glaasje fruitsap (vers geperst)

Kinderen betalen 4,50 euro voor een croissant of chocoladekoek, een pistolet met beleg naar keuze en een warme chocomelk. Ontbijten kan enkel op reservatie.

Je kan ook je verjaardagsfeestje organiseren bij Kidskaai, voor groepjes van minimum 8 kinderen. Prijzen variëren van 9 tot 15 euro per kind.

Praktische info

Kidskaai
Kaai 1
9320 Erembodegem

Tijdens schoolperiode is Kidskaai open op:

Woensdag 12:30 tot 19:00

Zaterdag 11:00 tot 19:00

1e en 3e zondag 09:30 tot 19:00

Andere zondagen 11:00 tot 19:00

Tijdens schoolvakanties is Kidskaai open op:

Maandag gesloten

Dinsdag 12:00 tot 19:00

Woensdag 12:00 tot 19:00

Donderdag 12:00 tot 19:00

Vrijdag 12:00 tot 19:00

Zaterdag 11:00 tot 19:00

Zondag 11:00 tot 19:00

De site

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

1 reactie

  • Greta Heeren says:

    Beste,
    Graag hadden wij onze gegevens laten veranderen voor de vakantieperiode.
    Kidskaai zal namelijk open zijn van woensdag tot zondag, van 10 tot 19 uur.
    Gesloten op maandag en dinsdag.
    Als speciale promotie doen wij deze zomer alle inkomen zowel groot als klein aan 2€. Deze promotie is geldig van 30 juni tot 24 augustus.
    Van 25 augustus tot 31 augustus zijn wij gesloten.
    Mvg,
    Greta