at 5:12 pm: Gepubliceerd door .

De reeks KidsKompas, die al bestond uit stedengidsen, landkaarten, spellen voor op de achterbank en een atlas, wordt uitgebreid met reisapps. 

parijs.jpg

Gidsen en landkaarten

KidsKompas ontstond in 2002 met het uitgeven van een serie informatieve kinderreisgidsen over Parijs, Londen en Barcelona. Begin 2012 werden daar de KidsKompas Landkaarten (België, Italië, Frankrijke en Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland aan toegevoegd.

Apps

frans.jpgMaar helemaal nieuw zijn de apps. Deze apps zijn bedoeld voor ouders die met hun kinderen een uitstap of vakantie in Parijs, Londen of Amsterdam plannen. Naast een beschrijving van de top tien van de leukste bezienswaardigheden en attracties (6-12 jaar), biedt de app zowel voor kinderen als volwassenen tal van interessante weetjes, praktische tips, een bus- en metrokaart, stadsplattegrond met je eigen locatie en zelfs een evenementenagenda.

Kinderen kunnen alles leren over de geschiedenis van Parijs, oefenen met de uitspraak van Franse woordjes en leuke weetjes lezen over hun reisbestemming. De app is volledig offline te gebruiken. Dit betekent dat je niet online hoeft om bijvoorbeeld kaarten te laden, alle informatie is al aanwezig.

De apps zijn verkrijgbaar in het Nederlands en binnenkort ook in het Engels (momenteel al het geval voor Parijs) en zijn geschikt voor Android, iPhone, iPod en iPad. 


Klein prijsje

De app kost € 2,69, is volledig offline te gebruiken en verkrijgbaar in de Google Play app store voor Android-toestellen, de Apple App Store en via Amazon. 

Meer info op de site.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.