at 9:10 am: Gepubliceerd door .

Op 10 juli zijn de bekendste monsters ter wereld helemaal terug en dat na 12 jaar! Dan komt namelijk het vervolg op Monsters en Co in de zalen! Alleen moeten ze deze keer nog leren hoe ze precies een monster moeten zijn.

De film

Mike Wazowski en James P. Sullivan zijn een onafscheidelijk duo, maar dat is niet altijd zo geweest. Het verhaal speelt zich af voor Monsters Inc, in de tijd dat Mike en Sulley nog op de schoolbanken zaten. Daar leerden ze hoe ze kinderen de stuipen op het lijf konden jagen. Het verhaal vertelt hoe de twee, in het begin elkaars grootste rivalen, uiteindelijk de beste vrienden worden.

Vlaamse cast

Het duo Mike en Sullivan krijgen de stemmen van David Verbeeck en Vic De wachter. Marc Van Eeghem zal Randall opnieuw vertolken. Verder hoor je ook Camilia Blereau, Peter Thyssen, Ludo Hellinx, Tine Embrechts, Ivan Pecnik, Jacob Beks en Hans Van Cauwenberghe. Tomas De Soete en Frek Braeckman nemen Teri en Tery voor hun rekening en ook Peter Van de Veire en Otto-Jan Ham zullen te horen zijn. Een monsterlijke casting, dus! 

De trailer


Voor de fans van Monsters Inc: rep je naar de zalen vanaf 10 juli!

Opgelet, de film is niet aangeraden voor kinderen onder de 6 jaar.

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.