at 8:26 pm: Gepubliceerd door .

Op 2 april verschijnt de film Otto is een neushoorn! in de zalen. Reden temeer om een wedstrijdje te organiseren!

Otto is een neushoorn!

De film gaat over een jongen die een magisch potlood vindt en hiermee een neushoorn tot leven wekt door hem te tekenen. De prijs van deze wedstrijd is daarom ook een pakket met daarin een boek over “leren tekenen” (er staat ook in hoe je neushoorn tekent), samen met een natuurlijk boomschors potlood (zoals in de film). Zeer toepasselijk, dus!

dierentekenen.jpg potlood.jpg

De film

Toppers zomervakantie belooft een saaie boel te worden… tot hij op een dag een magisch potlood vindt. Daarnet tekende hij nog een prachtige neushoorn op de muur en nu is de tekening verdwenen… en staat Topper oog in oog met een briesend beest dat aan de gordijnen knabbelt. Hoe hou je een hongerige neushoorn tevreden? En wat geef je hem als al het meubilair is opgegeten? Zou Otto de neushoorn geen geweldig verjaardagscadeau zijn voor Elsje, het leukste meisje van de klas?

otto.jpg

De film is het derde en laatste deel in een reeks verfilmingen van de Deense auteur Ole Lund Kirkegaard. Na Orla de kikkerslikker en Pudding T is dit opnieuw een uitbundig en fris verhaal over een tenger jongetje dat zichzelf overstijgt, dankzij een set magische kleurpotloden en een koddige kolos.

Trailer


Bekijk hier alvast een stukje van de film!


Wedstrijd

Wil jij kans maken op één van de drie pakketten met daarin een tekenboek en een potlood, stuur dan snel een mailtje met je naam en adres naar kidswelkom@gmail.com, met daarin het antwoord op volgende vraag: Hoe heet de jongen uit de film Otto is een neushoorn? De wedstrijd loopt tot en met vrijdag 4 april 2014!

Veel succes!

 

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.