at 9:25 pm: Gepubliceerd door .

Omdat het binnen 2 weken alweer herfstvakantie is (27 tem 31 oktober) en de kinderen een week lang beziggehouden moeten worden, geven we bij Kidswelkom deze week enkele tips mee die de verveling zouden moeten weghouden! We beginnen met angstaanjagend familiepark: Parc Astérix!

Parc Astérix, een toverdrank die al 25 jaar gesmaakt wordt

Op 30 km ten noorden van Parijs ligt Parc Astérix, het tweede grootste pretpark van Frankrijk. Het park biedt een unieke mengeling van maar liefst 35 attracties en 3 shows opgezet in 6 verschillende werelden (de Galliërs, het Romeinse Rijk, het Oude Griekenland, de Vikings, Door de Tijd en Egypte).

Kippenvel en angst in het park!

Van 18 oktober tot 2 november zal er in Parc Astérix opnieuw “Angst over het Park” heersen… Kippenvel en schaterlachen gegarandeerd voor de hele familie! Tijdens de 5 nocturnes zullen alle bezoekers, wanneer de avond over het park valt, elkaar de stuipen op het lijf kunnen jagen! Want in deze periode verandert Parc Astérix van gedaante… 3 spookhuizen, huiveringwekkende straatshows en gemetamorfoseerde attracties trakteren de bezoeker op een unieke ervaring. 

parc-asterix.jpg

Adembenemende spookhuizen

Het Huis van de Angst: Sensatiezoeker, laat je hypnotiseren door Dr. Cérébrus. Deze psychiater en alchemist nodigt je uit voor een leerrijke wandeling in het gezelschap van vampiers, zombies en andere monsterlijke figuren om je ergste nachtmerrie te trotseren. Je komt er niet zonder kleerscheuren vanaf! (vanaf 16 jaar)

De Toorn van Anubis: In het museum van Havre heeft het inventaris van een antieke Egyptische collectie een aantal oversture geesten bevrijd. Als je ze uitdaagt, weet niemand wat de gevolgen zullen zijn. Betreed deze plek op eigen risico, en blijf op je hoede… En maak vooral de toorn van Anubis niet wakker!

Verloren missie: Vertrek voor een missie tussen de sterren, op zoek naar een verloren bemanning op een vreemde planeet. Klaar voor een buitenaardse ervaring? Een unieke 3D-ervaring!

parc-asterix2.jpg

Huiveringwekkende straatshows

Spoken, beulen, heksen en sluwe geesten komen samen… Opgelet voor foute ontmoetingen! In de straten spoken verontrustende personages, vreemde wezens en tal van reusachtige insecten rond. Een tocht die je niet zonder schrik zal doorstaan. Welkom in het hof der wonderen! 

Sprookjes voor kleine Galliërs: Ook de jongste Galliërs zullen niet gespaard blijven! Het verhaal van de druïden, de Romeinen en van de Galliërs wordt in het dorp verteld. 

Betoverde attracties!

Vreselijke heksen hebben 4 attracties van Parc Astérix voor Allerheiligen betoverd:

Het pad van de tovenaars: de Nationale 7 is helemaal betoverd en neemt je mee voor een duivelse rit in haar oude karren langs valkuilen, tovenaars en pompoenen.

De Transdémonium: spoken en geesten dwalen door de gangen en kwellen de meest dappere bezoekers. Let op, achter je…!

De Helse Ketels… borrelen! En je bent hier trouwens niet alleen… In het donker dwarrelen spoken mee in het rond… 

Griezelige nocturnes!

De dag schuift langzaam weg, schaduwen worden groter, geluiden klinken verdacht… De sfeer wordt luguber… Zal je kunnen ontsnappen aan de kettingzaag van de “Leatherface” tijdens de 5 nocturnes die ongetwijfeld verschrikkelijk zullen zijn? 

Speciale avond op 31 oktober: een avond met vuurwerk en tal van verrassingen. Kippenvel gegarandeerd!

parc-asterix3.jpg

Praktisch informatie

Van 18 oktober tot 2 november 2014

Open van 10u tot 18u 

Prijzen: 46 €/volwassen en 37 €/kind (3 tot 11 jaar)

 Nocturnes: Open van 17u tot 22u op 18, 25 en 30 oktober en op 1 november, en van 18u tot 23u op 31 oktober. 

Avondtarief: uniek vast tarief van 30 € op 18, 25, 30 oktober en 1 november en 35 € op 31 oktober

Meer info op parcasterix.fr 

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.