at 11:29 am: Gepubliceerd door .

Halloween in Bobbejaanland: griezelig plezant! Doolhoven, illusieshow en twee nocturnes met optredens van oa. Noa Neal, Boycode en Popkidz

bobbejaanland-halloween2.jpg

Griezelen op maat!

Halloween vieren wordt stilaan een traditie in Bobbejaanland. Ook dit jaar, van 18 oktober tot en met 2 november, kan je in ’t Plezantste Land terecht voor een portie stuipen op het lijf. Naast ‘The Labyrinth of Evil’ en ‘House of Phobia’, zullen het nieuwe doolhof ‘Mirror Mansion’ en de illusieshow ‘Nightmares’ je nog lang achtervolgen. Voor de jongste bezoekers is er het ‘Trick or treat’ doolhof. Griezelen op maat!

Het nieuwe Mirror Mansion is een spookachtige villa waarin je wordt omsingeld door honderden spiegels. Een geheimzinnige schim duikt op achter je… of toch niet? Wie vindt de uitgang van dit spiegeldoolhof? Enkel voor 12+!

16+ers die houden van een huiveringwekkende schriktocht kunnen tijdens Halloween opnieuw hun hart ophalen in twee doolhoven: het Labyrinth of Evil en House of Phobia. Twee themalabyrinten waarin live acteurs door de smalste gangetjes sluipen om de bezoekers de schrik van hun leven te bezorgen.

Ook de allerkleinsten kunnen bewijzen hoe dapper ze zijn: Trick or treat stelt hun moed op de proef. Ouders zijn niet toegelaten in dit op kindermaat gemaakte doolhof. Geflipte heksen en maffe vogelverschrikkers leiden de kids langs de gangen van het doolhof, terwijl ze griezelige verhaaltjes vertellen. Uiteraard worden aan de uitgang treats uitgedeeld!

bobbejaanland-halloween.jpg

Nightmares: zijn dromen bedrog?

Paul, het hoofdpersonage in de illusieshow Nightmares, komt op halloweenavond terecht in een bloedstollende nachtmerrie. In een wereld geregeerd door de Koningin der Nachtmerries is het verschil tussen dromen en werkelijkheid onmogelijk te zien. Magus Utopia brengt met deze show opnieuw een knappe combinatie van prachtige kostuums, imposante muziek en spectaculaire effecten.

Nocturnes en spektakel

Met de show Graveyard City duiken heksen, zombies en grafdelvers op vanuit alle kleine hoeken van Cowboystad. Zij halen hun griezeligste dansmoves boven en zorgen twee keer per dag voor een live halloweenspektakel. Ook de Smurfenparade wordt in een halloweenjasje gestopt!

Voor zij die graag extra lang griezelen, heeft Bobbejaanland twee nocturnes op het programma staan. Op 25 oktober en 31 oktober blijft het park open tot 22u en wordt de avond afgesloten met vuurwerk, zowel in de lucht als op het podium: Noa Neal, Boycode, Savanna, Taylor Jones en Popkidz komen langs en zullen de pannen van het dak zingen!

Praktische informatie

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
2460 Lichtaart

Website

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.