at 7:24 pm: Gepubliceerd door .

Op zondag 2 november 2014 van 10u tot 17u is de Verre Reizen met Kinderen Beurs in het Beekse Bergen Event Center dé plek waar reislustige gezinnen nieuwe inspiratie op doen voor hun verre droomreis. Ontdek samen met je kinderen nieuwe bestemmingen, informeer naar de mogelijkheden bij de reisorganisaties, ontmoet andere ervaren reisouders én -kinderen, woon presentaties bij en laat de jonge reizigers meedoen met de vele leuke kinderactiviteiten.

VRMK 023.jpg

Ervaren reisouders

Vragen over een bestemming of een reisroute? Ontmoet op de reismarkt enthousiaste ouders met ontzettend veel reiservaring die graag hun ervaringen met je willen delen en met je meedenken over de reis die je met je gezin wilt maken. 

Deelnemende organisaties

Op de Verre Reizen met Kinderen – Beurs komen bijna alle reisorganisaties samen die (deels) gespecialiseerd zijn in gezinsreizen naar bestemmingen buiten Europa. 

Presentaties

Tijdens de beurs kun je op verschillende plekken presentaties bijwonen van ouders en reisorganisaties. Luister naar de ervaringen van reislustige gezinnen op de Reismarkt en laat je informeren door enthousiaste reisorganisaties in de Colonial Club!

Kinderactiviteiten

Voor de jonge reizigers valt er genoeg te ontdekken en te beleven op de VRMK-beurs. En natuurlijk staat alles in het teken van ver op reis gaan.

Safaripark

Je kan trouwens je bezoek aan de beurs combineren met een avontuur in het Safaripark! Op de beurs zijn tickets voor het dierenpark verkrijgbaar voor € 7,50 in plaats van € 22,50.

Praktische info

Verre Reizen met Kinderen-beurs

Event Center Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek (Noord-Brabant)

De site

Prijs: in vvk kosten tickets slechts € 6,50 per persoon vanaf drie jaar. Bij het bestellen van meerdere tickets tegelijk, ontvang je korting. Parkeren bij het Event Center Beekse Bergen is gratis! Ticketprijs aan de deur op 2 november is € 10,00 per persoon.

Gecategoriseerd in :, ,

Dit bericht is geschreven door Ingrid Vandenbroeck

Commententaren zijn gesloten.